Kanye West si Sia – piesa nou-nouta

Odata cu lansarea unei noi colectii marca Adidas, Kanye West ne propune un single nou in colaborare cu Sia si rapperul Vic Mensa, single botezat Wolves. Kanye West face muzica. Dar este extrem de pasionat si de tot ce tine de moda.

Kanye West si Sia – piesa nou nouta

Ca de obicei, artistul se princepe de minune sa atraga atentia asupra sa. Lansarea noii colectii a fost prezentata in cadrul unui eveniment ce a fost difuzat pe numai putin de 50 de posturi de televiziune din lumea intreaga. Printre nenumaratele vedete participante la acest eveniment s-au numarat Rihana, Beyonce, Jay-Z, Justin Bieber si nu in ultimul rand Kim Kardashian.

Kanye West

Kanye si-a inceput reprezentatia intins pe spate pe scena, cu ochii spre cer si a inceput sa interpreteze melodia Jesus Walks. Dupa care a continuat cu melodia Only One insa fara Paul McCartney. Reprezentatia s-a incheiat cu melodia depre care va vorbim azi, Wolves in compania cantaretei Sia coafata in stilul caracteristic. Imbracati in negru, miscandu-se ca niste creaturi ale noptii, Kanye West, Sia si Vic Mensa au reusit sa creeze o atmosfera sumbra, in ton cu versurile melodiei. O prestatie cu adevarat apocalipitica, pe placul lui Kanye West de altfel care ne-a obisnuit cu astfel de reprezentatii bizare.

Wolves reprezinta o colaborare inedita in stilul caracteristic Yeezus alaturi de cantareata australianca extrem de apreciata Sia si de colegul sau rapper Vic Mensa. Piesa a fost produsa de Sinjin Hawke si Cashmere Cat si va face parte din noul album al artistului pe care intentioneaza sa il lanseze anul acesta.

Deja anul 2015 se anunta un an bogat in hituri pentru rapperul american. Wolves reprezinta piesa cu numarul trei lansata anul acesta dupa colaborarea cu Paul McCartney si Rihanna. O piesa interesanta, numai buna pe sfarsit de iarna, inceput de primavara, nu este asa?

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.