LG G Pad – noi tablete de la LG pentru seria G Pad

Firma LG incepe incet, incet sa isi faca un nume puternic in lumea smartphoneurilor si a tabletelor. Anul trecut au scos seria LG G Pad, care a fost o tableta extrem de frumoasa, placuta, accesibila si folositoare si mai mult, a venit ca o surpriza, avand in vedere ca cei de la LG nu au mai scos tablete de ceva timp. Se pare ca dupa figura frumoasa pe care au facut-o anul trecut, acum vor sa scoata 3 noi tablete care sa completeze seria LG G Pad.

LG G Pad – noi tablete de la LG pentru seria G Pad

Aceste 3 modele vor avea specificatii diferite, ecrane de marimi diferite si implicit si pretul va fi altul. Prima tableta din serie este LG G Pad 7″, care este cea mai mica si mai ieftina dintre ele. Ea vine echipata cu un chipset Qualcomm Snapdragon 400, GPU Adreno 305, CPU quad core Cortex A7 la 1.2 Ghz, 1 GB de RAM si 8 GB de memorie interna. De asemenea, o sa mai gasiti si un slot microSD, Wi-Fi. Daca vorbim despre camera, cea principala este de 3 MP in timp ce camera secundara are 1.3 MP. Bateria este una destul de buna, avand 4000mAh. Tableta are o greutate de 293 de grame si masoare 10.1 mm.

LG G Pad

Urmatoarea tableta din seria LG G Pad are aproape aceleasi specificatii. Vine cu un ecran de 8″ iar diferentele fata de precedenta sunt ca are 16GB de memorie interna, camera principala are 5MP si cea secundara 1.3MP. Bateria este un pic mai buna, avand 4200 mAh. Masoara 9.9 mm grosime si are 342 grame. Ultima tableta are 10.1″. Se diferentiaza de cea de-a doua tableta prin bateria de 8000 mAh, 8.9 mm grosime si 532 grame. Toate cele 3 tablete din seria LG G Pad vin echipate cu Android 4.4 KitKat, o rezolutie de 1280×800 pixeli si in curand vor aparea pe piata din Romania pe mai multe culori. Culorile disponibile vor fi: portocaliu, negru, rosu, alb, albastru. Preturile nu au fost anuntate dar o sa revin cu un update cand aflu ceva si bineinteles cu noi poze si informatii.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.