Magie de iarna cu auriu si argintiu

Ce frumos scanteiaza zapada sub razele de luna sau la lumina alba si rece a becurilor! Cand ninge ti le pare ca ingeri stralucitori cu aripile desfacute coboara din cer tinandu-se de coama vantului. Cadourile de Craciun indeplinesc un vis auriu sau argintiu al copilului cuminte. In brad cele doua culori fac furori.
Este vremea culorilor metalizate care sa lumineze si sa atraga privirile. Parca si in par iti doresti beteala, sclipici sau vopsea alfaparf.

Blond-argintiu, blond-rose metalizat, blond auriu sau contrast rosu sunt nuantele cele mai vandute iarna.
Vopsea alfaparf fara amoniac Alfaparf Milano Evolution of Colour Contrasti Rosso chiar si dupa 12 spalari este cu 19% mai intesnsa decat nuantele produselor competitorilor, de aceea este pe primul loc in topul preferintelor in cumparaturile de ingrijire hibernala.

Rosul acela viu inveseleste si incalzeste atmosfera si se asorteaza cu ideea de Mos Craciun si de vin fiert.
Blonde rose metalizat este asemanator bijuteriilor fine din aur rose. Innobileaza si personalizeaza, iar o fata care vine la petrecere cu acesta nuanta de par nu se uita toata viata.
Alfaparf s-a gandit la femeile pretentioase care adora sa fie unice prin culorile pe care le poarta si prin produsele pe care le folosesc. Asta nu inseamna ca opereaza pe principiul excluderii, ci al ofertei indraznete, care se adreseaza femeilor originale.

Blond argintiu metalizat! Ce vis, ce farmec, ce putere de seductie. O duci de mana pe aleile inzapezite, iar la lumina becurilor parul ii straluceste. Lumea se uita pierduta la pletele ei argintii. Parca ar fi un star, parca ar fi Zana Iernii. Parul ei este cu 12% mai stralucitor decat al tuturor femeilor din lume si cu 200% mai frumos si mai sanatos! Te intrebi cu teama daca peste o saptamana sau doua culoarea nu se va sterge, dar nu si dupa trei luni va fi la fel de fascinanta. Si-apoi sa admitem prin absurd ca timpul neiertator ii va lua din stralucire, pe Esteto.ro va gasi mereu mereu culori atractive, vopsele de par de calitate si tratamente pentru parul vopsit. Sunt acolo mii de trucuri de la Alfaparf ca nicio femeie din lume sa nu aiba par ca al ei.

Tu vei fi indragostit mereu de ea datorita atractiei parului. El te va electriza pe viata in plasa farmecelor ei! Fiindca este asa de moale si matasos, te vei oferi sa o piepteni tu ca sa-i atingi minunea vie, pe umeri curgatoare. Ii vei impleti cosite si ii vei pune cu gingasie flori in par si zambete de fericire pe buze.
Ea va fi mereu cadoul de Craciun pentru tine, darul suprem fiindca ai fost cuminte si ai ales cu intelepciune.
Cat timp Esteto.ro va furniza frumusete nu trebuie sa va temeti, fiindca veti face provizii de amintiri frumoase si sentimente nobile. Vei deveni asa de generos, incat ii vei comanda tu produsele dorite si tot tu le vei achita cu cardul ca ea sa-si poti cumpara si rochie noua care sa se asorteze la noul look!

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.