Mancarea chinezeasca – o noua placere vinovata

Fiind student plecat de acasa gatitul a devenit un nou hobby de-al meu, mai mult sau mai putin fortat, dar nu pot sa spun ca nu a inceput sa imi placa. Inainte de asta nu prea ma atingeam deloc de tigai, oale si tot ceea ce inseamna gatit asa ca primele saptamani la facultate au fost un pic cam grele. A trebuit sa fiu foarte atent la colegii de apartament care mai stiau si ei sa gateasca unele chestii, sa urmaresc destul de multe tutoriale pe Youtube pentru ca prin video pot sa vad exact toti pasii unei retete dar si sa citesc foarte multe bloguri culinare.

Mancarea chinezeasca – o noua placere vinovata

Pot sa spun ca dupa cateva luni in care am dat de greu acum fac totul cu placere si caut retete de drag pentru a imi largi aria de expertiza, pentru a invata retete noi, a experimenta cu alte ingrediente si pur si simplu sa mai schimb meniul. La inceput imi gateam doar chestii banale precum oua ochiuri, omlete, paste si cartofi prajiti dar dupa am inceput sa mai citesc si sa aflu ca un piept de pui invelit in bacon cu mozzarella este la fel de usor de facut ca o portie de cartofi prajiti.

Din cand in cand mai simtim nevoia si de o mancare comandanta sau mancare de restaurant deci aproape la doua saptamani se intampla sa comandam cate ceva de pe FoodPanda iar de multe ori gandul imi sare catre mancarea chinezeasca, un deliciu pe care l-am descoperit acum ceva timp. Pur si simplu felul in care isi gatesc carnea, in special puiul si cateodata si orez este atat de bun incat mi-e tare greu sa refuz o portie de mancare chinezeasca. Norocul meu este ca nu e foarte scumpa si de obicei comandam impreuna, toti colegii de apartament si ne ajunge mai ieftin decat daca as fi comandat singur.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.