Tot ce trebuie sa stii despre masaj erotic Bucuresti – MasajArtemis

Masajul erotic se axeaza, in general, pe anumite miscari si atingeri. Masajul erotic este o practica ce combina mai multe tehnici si este plin de senzualitate , astfel persoanele care beneficiaza de acest masaj experimenteaza senzatii noi si neasteptate in diferite parti ale corpului. Putem sa asociem masajul erotic cu arta? Desigur, masajul in sine este o arta, masajul erotic fiind o ramura a acestei arte de relaxare si stimulare a organismului uman. Masajul erotic are la baza tehnici de meditatie si exprimare a sexualitatii. Acest tip de masaj are origini hinduse si orientale si este practicat, inca, din cele mai vechi timpuri. Intensitatea si complexitatea miscarilor si a tehnicilor masajului erotic sunt menite sa depaseasca experienta unui masaj normal.

Tot ce trebuie sa stii despre masaj erotic Bucuresti – MasajArtemis

De obicei, la saloanele de masaj erotic sunt angajate maseuze profesioniste, in cazul in care salonul de masaj se respecta, insa mai exista si saloane cu maseuri adresate reprezentantelor sexului frumos. Masajul erotic nu se practica doar la salon, acesta poate fi practicat si intre cupluri si are ca scop intretinerea pasiunii dintre cei doi parteneri.
Diferenta principala dintre masajul clasic si masajul erotic este motivul central, in timp ce masajul clasic se axeaza pe relaxarea si detensionarea grupelor de muchi prin presiune si atingeri puternice, masajul erotic se axeaza pe atentia si emotia creeata intre parteneri.

masaj

Pentru a realiza experienta perfecta, saloanele de masaj creeaza un intreg cadru in care clientul este personajul principal. Deci, daca ne hotaram sa mergem intr-un salon de renume, trebuie sa ne asteptam la o incapere curata, o lumina discreta si calda, unde lumarile parfumate destind atmosfera si muzica ambientala. Desigur, masajul nu se poate practica fara uleiuri speciale, menite sa ne relaxeze. Exista foarte multe saloane de masaj in tara, dar printre cele mai bune se regaseste salonul de masaj erotic Bucuresti Masaj Artemis care poate fi gasit in zona Cotroceni – Piata Operei, mai exact pe strada Costache Negri, Nr. 18 din sectorul 5. Daca doriti sa ii contactati pe cei de la salonul Masaj Artemis, o puteti face de pe pagina lor de contact unde aveti atat un formular online cat si numerele de telefon si o harta exacta cu locatia acestora.
In cazul in care masajul este efectuat de catre o persoana necunoscuta, accentul se pune in zonele erogene, dar in cazul unui cuplu este necesar de un intreg ritual de comunicare intre corpurile si mintile partenerilor, in cazul in care ne dorim o experienta unica. Important intr-un cuplu este si legatura sentimentala, nu doar atractia fizica, dragostea si legatura creeata intre cei doi joaca un rol important in experienta unui masaj erotic de vis.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.