De ce sa mergi la un salon profesional – Masaj Artemis

Fiecare persoana are momente tensionate in viata, moment dupa care are nevoie de relaxare. Toti simtim nevoie de liniste, de o perioada in care sa ne destindem si fiecare ne relaxam in moduri diferite. De exemplu, eu ma relaxez cateodata mergand prin parc, in liniste, sa ma reculeg. Cateodata imi pun castile, dau drumul la muzica si stau intins in pat uitandu-ma ore intregi pe pereti. Exista momente cand pot doar sa ma relaxez si sa ma destresez printr-un masaj. Si vorbesc de un masaj facut de o persoana profesionista, o persoana calificata care stie exact ce face, unde si cat trebuie sa apese ca sa ma relaxez total.

Desi timpul nu imi permite foarte mult, prefer odata la o saptamana sau 10 zile sa ma duc la un salon de masaj profesional si sa ma las pe mana unei persoane profesioniste, sa plec de acolo mult mai bine decat am venit, sa las acolo gandurile rele. Exista mai multe motive pentru care apelez la salon si pentru care nu aleg sa imi faca cineva un masaj acasa. Exista anumite puncte sau nervi care odata apasati elibereaza endorfinele in corp, si implicit placerea.

Masaj – de ce sa mergem la un salon?

1. Mana unui profesionist

E clar ca nimic nu se compara cu un masaj facut de o persoana calificata, o persoana care a studiat “arta masajului” si care face ce face din placere. Care stie unde si cat sa apese, care stie diverse metode de a masa pentru ca noi sa ne relaxam si sa uitam pentru cateva momente de griji si probleme. Intotdeauna voi apela la un expert pentru ca stiu sigur ca isi merita banii.

2. Cum ar fi sa-ti faca o fata frumoasa masaj?

Fiecare avem preferintele noastre. Eu fiind barbat, va dati seama ca imi place prezenta si masajul facut de o femeie frumoasa. Daca am posibilitatea de a alege intre un barbat si o femeie, va dati seama ce as alege, nu? Bineinteles ca exista si persoane mai pudice care doresc sa fie masati de persoane de acelasi sex, pentru ca se simt stanjeniti in prezenta persoanelor de sex opus.

masaj

3. Relaxare totala

Fiind un salon care se respecta, angajarea personalului facuta pe spranceana, va dati seama ca si conditiile vor fi la fel. Cu siguranta acasa nu aveti zecile de alifii si substante pe care le veti gasi intr-un salon de masaj. E clar ca un profesionist stie ce sa foloseasca pentru a scoate “raul” din tine. Si nu vorbim aici de clasicul “spirt” sau mai stiu eu ce, ci de diverse substante, poate chiar erotice.

Acestea sunt principalele 3 motive pe care eu le vad si principalii factori pentru care o persoana apeleaza la un salon de masaj profesional, poate fi chiar si masaj erotic avand multe beneficii si acesta, in detrimentul masajului acasa. Masaj Artemis este un salon cu experienta si vechime in acest domeniu, din Bucuresti. Foarte usor de ajuns, in special pentru cei care stau acolo. Chiar si pentru voi, cei care mai ajungeti prin Bucuresti cu treaba, afaceri sau studii, ati putea sa incercati Masaj Artemis!

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.