Metalhead Meeting 2015

In vara ce tocmai urmareaza, se anunta evenimente rock foarte interesante si concerte la care trebuie sa participi. De la an la an, inceput sa vina trupe tot mai mari in tara noastra pentru a sustine concerte, semn ca aceasta industrie incepe sa creasca si fanii muzicii rock sunt tot mai multi.

In fiecare an au loc concerte alte trupelor cu renume international, iar majoritatea au inceput sa includa si Romania in lista tarilor in care vor canta. Eforturile organizatorilor sunt tot mai mari si reusesc sa aduca trupe pe care majoritatea fanilor muzicii rock ar vrea sa le vada.

Metalhead Meeting 2015 este un eveniment asteptat de multi romani, dar si straini, avand in vedere trupele confirmate si activitatile ce vor avea loc in cadrul acestui festival. Cu un pret foarte mica pentru cele 4 zile de festival, organizatorii cu siguranta vor reusi sa ofere tuturor participantilor distractia de care au nevoie. Acum puteti achizitiona biletele la 99 lei pentru Acces Gneral si la 129 lei pentru Golden Circle. Dupa ce trecem in luna aprilie, preturile se vor mari cu 20 lei pentru fiecare tip de bilet.

Ce trebuie vor canta la Metalhead Meeting 2015?

Se anunta un festival incendiar cu trupe mari si cunoscute pe plan international. Veti avea ocazia sa ascultati muzica celor de la Amorphis, The Sirens, Boodbath, Primordial, Cargo si multi altii. Inca nu au fost anuntate toate trupele, urmand sa apara nume noi in line-up.

Locatia festivalului va fi una nou, nu va mai avea loc la Arenele Romane, noua locatie fiind la Cotroceni Open Air in Bucuresti, unde veti avea la dispozitie cam tot cea ce doriti. Cei care vin de departe si doresc sa doarma la cort in noptile festivalului, poti sa faca asta in campingul organizat de acestia.

In concluzie, fesvitalul cred ca va fi unul de succes, pentru ca se anunta numai lucruri interesante.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.