Mobila de calitate – de unde sa cumparam

Nu mai este mult si voi pleca la facultate. Chiar daca examenul de bacalaureat incepe saptamana viitoare, eu sunt cu gandul la plecarea la facultate, pentru ca este un pas important in viata si practic incep deja sa fiu pe cont propriu. Nu mai sunt acasa sa imi gateasca sau sa imi spele mama, banii sunt acum mult mai importanti decat erau acum cativa ani, pentru ca am de platit cazare, intretinere si multe alte lucruri. In curand o sa ma mut in noua mea “locuinta” sa zi asa, pentru cel putin un an. Cine stie dupa aceea unde ajung.

Mobila de calitate – de unde sa cumparam

Din cate am inteles, camera in care voi sta nu este mobilata. Asta nu e chiar un lucru rau. Desi ar fi fost mai bine ca mobila sa fie de la ei, macar un pat, un birou, un sifonier, strictul necesar pentru a nu mai sta eu sa bat orasul in lung si-n lat pentru ele si bineinteles m-ar fi scapat de niste cheltuieli. Dar, imi place sa privesc partea pozitiva. Acum am alegerea si sansa sa imi cumpar exact ceea ce vreau. Poate mobilierul de acolo era stricat, vechi, subred. Acum trebuie sa gasesc un magazin mobila si sa imi cumpar strictul necesar. Mi-am pus pe lista urmatoarele lucruri: un pat, pentru ca trebuie sa dorm si eu undeva, bineinteles cu saltea si lenjerie; un sifonier pentru haine, nu chiar unul foarte mare ca nu o sa imi iau toate hainele; un birou cat de cat micut, sa nu acopere mult din suprafata, pentru un laptop si cateva carti.

Mobila de calitate

Cam asta am pana acum. Daca nu voi avea frigider, desi cred ca acesta este, voi lua unul micut si sper sa ma descurc asa. Avand in vedere ca tot mutatul la facultate o sa coste ceva, incerc sa gasesc cele mai bune preturi. Bineinteles ca voi plati in plus pentru calitate, de aceea ma uit prin magazine si nu aleg sa iau de la alti studenti sau de la persoane care vand pe siteuri de anunturi. Nu prea am incredere in astfel de lucruri si in plus, trebuie sa am grija la dimensiuni, pentru ca acea camera nu este foarte mare si trebuie sa intre toate acolo cumva. Pot spune ca deja am inceput sa iau primele decizii in calitate de adult, avand in vedere ca e prima oara cand imi caut mobila pentru casa, sau mai bine spus pentru viitoarea mea casa pentru cel putin un an si maxim 4 ani, cred eu. Trebuie sa iau o decizie buna pentru ca nu o sa imi permit sa schimb mobilierul la cateva saptamani.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.