Mozilla Firefox 29 – un update major pentru browser

Cu putin timp in urma cei de la Mozilla Firefox au facut un update major pentru browserul lor. Astfel, versiunea cu numarul 29 este gata de download pe siteul oficial. Eu am instalat-o acum cateva minute si pot spune ca arata extrem de bine. Nu sunt un fan Mozilla Firefox, eu folosind mai mult Chrome, dar acest update cu siguranta o sa castige multe batalii. Partea de design a fost modificata si banuiesc ca au fost create si multe alte functionalitati.

Nu pot sa spun ca am stat prea mult sa testez noua versiune, ci m-am uitat in treacat la updateurile majore. Am ramas placut impresionat de design. Au schimbat cateva bare, au pus setarile ca la Chrome(dreapta sus) si mie mi se pare ca seamana foarte mult cu meniul de setari de la Samsung Galaxy S5. De asemenea am observat si ca taburile sunt evidentiate mult mai bine si au schimbat designul si acolo. Chiar foarte placut, mult mai aerisit ca inainte.

Mozilla Firefox 29 – un update major pentru browser

Atunci cand vreti sa intrati intr-un nou tab si apare pagina aceea default gasiti mai multe shortcuturi, cum e si la Chrome si de asemenea au mai adaugat mai multe butoane menite sa ne faca treaba mai usoara. Tot designul este usor customizabil si puteti sa il faceti dupa bunul vostru plac, astfel incat “surfingul” sa fie o placere de pe noul Mozilla Firefox 29.

Chiar va recomand sa faceti acest upgrade si sa va formati o parere. Instalarea se face foarte usor. Update-ul se gaseste pe site-ul oficial, downloadati fisierul .exe si ii dati “run”. Instalarea dureaza cam 3 minute, downloadul cam la fel si cam in maxim 6-7 minute puteti sa rulati pe Mozilla Firefox 29. Cand o sa intrati prima data o sa apara o pagina de “help” care o sa va introduca in noul update.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.