Muzica pentru sala – 10 melodii care te imbie la exercitiu

Fie ca faci abdomene, bicicleta sau ridici greutati, suntem siguri ca putina muzica pentru sala in casti iti va maximiza rezultatele. Eu personal lucrez mai si mai cu spor cand am melodiile potrivite in casti, melodii motivationale si care ma ambitioneaza sa trag mai tare, sa ma fortez, sa depun mai mult efort. Este adevarat ca difera de la persoana la persoana si ca fiecare are melodiile care il imbie mai mult la exercitiu. Eu am stat foarte mult pe cautari pana am gasit 10 piese pe care sa le ascult cand fac sala si vreau sa gasesc si mai multe.

Pot sa spun ca pe mine cateva melodii rap sau hip-hop ma ajuta intotdeauna sa trec de la stadiul de “lene” la stadiul de “hai la lucru”. Sunt cantate cu un anumit tempo, o anumita intonatie si au versuri specifice, versuri care ma motiveaza. Imi place sa ascult muzica la sala pentru ca totul devine mai distractiv, mai usor, cel putin pentru mine. Mi-am facut un playlist unde adaug melodii de fiecare data cand gasesc una potrivita. Vreau sa va impartasesc si dumneavoastra topul meu de 10 piese pe care sa le puneti in folderul de “muzica pentru sala“.

Muzica pentru sala – top 10 piese:

1. Kanye West – Stronger
Chiar din titlul melodiei ne putem da seama ca este o piesa care sa ne forteze sa impingem mai mult, sa alergam mai mult si sa tragem mai mult de noi, de aceea este pe locul 1 in topul meu.

2. Wiz Khalifa – Work Hard Play Hard
Continuam cu o piesa pe acelasi stil si de asemenea cu un titlu sugestiv. Wiz Khalifa are cateva piese foarte bune care “te pun la punct”.

3.David Guetta – Play Hard ft. Ne-Yo, Akon
Cei trei baieti au o piesa asemanatoare cu cea a lui Wiz Khalifa, dar pentru ca este mai mult “dance”, ocupa doar locul 3 in topul muzica pentru sala.

4.Eminem – Lose Yourself
Eminem e deja cunoscut pentru stilul sau “motivational”. Locul 4.

muzica pentru sala

5.ADDA – Iti Arat Ca Pot
Poate o surpriza, dar mie unul imi place foarte mult. Chiar e pe stilul “motivational”. Big UP!

6.Jason Derulo – “Talk Dirty” feat. 2 Chainz
Mie unul imi place, chiar daca e si ea “dance”, merge bine la sala.

7.Wiz Khalifa – Black And Yellow
Imi place foarte mult Wiz Khalifa, are niste piese foarte bune. Locul 7 in “muzica pentru sala”.

8.Avicii – Wake Me Up
Chiar daca este o piesa mai lenta, isi merita locul in acest top.

9. 2 Chainz, Wiz Khalifa – We Own It
“Ride or die, remember?”

10.Akon – Smack That ft. Eminem
Locul 10 il ocupa Akon cu o piesa mai veche, dar care inca imi place mult.

Acesta a fost topul, poate pe viitor o sa il mai marim si sa facem un adevarat playlist de muzica pentru sala, bineinteles cu ajutorul vostru. Daca aveti idei, astept comentarii.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.