Cand ai nevoie de traduceri – TraducOrice.ro

Pentru un succes garantat in afaceri este important sa raspundem cerintelor clientilor, dar ce facem in cazul in care dorim sa ne extindem la nivel european sau mondial? Dezvoltarea este inevitabila in cazul in care ne dorim succesul, tocmai de aceea este obligatoriu sa ne punem clientii pe primul loc, iar in cazul unor parteneriate internationale avem nevoie de servicii complete de traducere, dar mai ales, avem nevoie de profesionisti din domeniu. Astfel de servicii sunt populare in ziua de azi si tot mai cautate, mai ales datorita numarului mare de investitori straini care au vazut tara noastra, Romania, ca pe o oportunitate de dezvoltare pe plan financiar si cultural.

Cand ai nevoie de traduceri – Traducorice.ro

Fie ca este vorba despre o platforma online, despre o serie de acte, carti sau documente oficiale, este important sa fie traduse corect. In acest caz, putem sa apelam la un serviciu de traduceri, spre exemplu http://www.traducorice.ro/, desigur acesta nu este singurul serviciu de acest tip. Site-ul mentionat ne ofera servicii de traduceri complete, inclusiv pentru subtitrari filme sau pentru traduceri in cadrul de intalniri sau sedinte. Aria de acoperire a cerintelor noastre este complet acoperita de catre profesionistii din nisa traducerilor online. Cei de la Traduorice.ro ne ofera asistenta, inclusiv, pentru traduceri in limbi rare, limbi precum: bulgara, rusa, maghiara, turca, greaca, araba, portugheza, ebraica, olandeza, suedeza, polona sau ceha.

traduceri

Ni se ofera servicii de complete de traduceri si pentru limbile populare la nivel mondial: engleza, franceza, germana, spaniola si italiana. In total cei de la TraduOrice.ro acopera 26 de limbi straine si ne stau la dispozitie atat fizic, in Constanta si Craiova, cat si pe mail sau messenger, de luni pana vineri intre orele 8:30 si 17:00. Avantajul este ca putem trimite comanda de acasa, plata de acasa, iar traducerea ne va fi livrata tot acasa. Nu este necesar sa pierdem timp sau sa stam la cozi pentru a ne rezolva problemele.
In cazul in care este nevoie de o traducere legalizata, echipa mentionata mai sus ne sta la dispozitie si ne ofera asistenta la un birou notarial pentru a legaliza traducerea. Va las mai jos si datele de contact ale celor de la TraducOrice.ro.

VODAFONE: 0723 67 89 86
COSMOTE: 0761 43 12 55

E-mail: office@traducericraiova.ro
ID MESS: andrinacraciun

Programul nostru este:
Luni – Vineri intre 09:00-17:00, putandu-se prelungi in functie de solicitari.

Sediu Constanta: Str. I.G.Duca (intersectie cu Al. Lapusneanu), Nr. 81. bloc L41, Parter
Tel. 0764.39.39.49
Sediu Craiova: strada Oltet, bloc IJK, sc. 2, ap. 8.
(Langa English Park, deasupra bancii ING – intrarea se face prin spate, prin gang. Vezi foto.)

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.