Obtine un nou credit prin refinantare

Lucrurile nu sunt intotdeauna previzibile, oricat ai fi de atent la evolutia pietei. De aceea, e bine sa cauti mereu solutii care sa te ajute sa reactionezi rapid in astfel de situatii. Cand ai incheiat creditul, probabil nu te-ai ca s-ar putea sa ai nevoie de refinantare.

Prin refinantarea de la ING, pe langa faptul ca poti achita creditul pe care il ai deja, poti sa obtii chiar si bani in plus. Daca refinantezi la momentul potrivit, poti salva din costuri si sa ramai si cu bani in buzunar.

Obtine un nou credit prin refinantare

Refinantarea are mai multe avantaje: poti face economii deoarece poti ramane cu un singur credit a carui rata este mai mica decat suma ratelor pe care le plateai pentru creditele anterioare. E mult mai simplu sa platesti o singura rata si sa scapi de drumurile suplimentare la alte banci.

Poti obtine bani in plus, adica iti refinantezi creditele existente si iti iei si o suma suplimentara. Pentru refinantarea creditelor de consum, in cazul in care soliciti o suma suplimentara, perioada creditului nu poate depasi 5 ani, chiar daca creditul a fost obtinut inainte de 31 octombrie 2011. Daca refinantezi suma pe suma si creditul actual a fost luat inainte de 31 octombrie 2011, poti extinde perioada de creditare pana la 10 ani.

Pentru refinantare se poate aplica on-line sau poti merge la orice ING Office si scapi de griji. Prin refinantarea de la ING, iti va fi mult mai usor sa platesti rata la credit, iar lucrurile se vor simplifica considerabil cand vine vorba de credite.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.