Oferte la Rombiz

Ai vazut oferta de pc-uri si laptopuri de la rombiz.ro? Daca nu ai vazut-o inca, intra in magazinul online Rombiz si vezi chiar acum produsele disponibile. Sunt o multime de oferte care vor fi cu siguranta si pe placul tau. Daca vrei sa iti cumperi un laptop, stii bine ca trebuie sa iei in calcul o serie de aspecte. Iata care sunt acestea:

Ofertele de la Rombiz

Procesor

Cel mai important aspect este procesorul. De acesta depinde performanta laptopului pe care il cumperi. Daca folosesti laptopul doar pentru Internet, muzica si filme, nu ai nevoie de un procesor foarte puternic. Daca vrei insa programe care solicita mult din procesor si tot felul de jocuri, cu siguranta iti trebuie un procesor puternic. Cu cat procesorul este mai bun, cu atat pretul laptopului este mai mare.

oferta rombiz

Memoria

Pentru orice laptop e importanta memoria. Tine cont si de memoria RAM, dar si de HDD. Ideal ar fi sa ai o memorie RAM de cel putin 4GB si o memorie HDD de cel putin 500GB.

Diagonala

Diagonala laptopului este importanta. Trebuie sa stii din start daca vrei un laptop cu o diagonala mai mica sau mai mare, in functie de modul in care vrei sa il folosesti.

Design

Pentru multi poate conta si designul unui laptop. Mie, de exemplu, imi plac laptopurile care nu sunt ascutite la colturi si au un design mai fin. Sunt insa si persoane pentru care acest aspect nu conteaza.
Alege-ti laptopul in mod intelept si tine cont de toate criteriile care ar putea conta pentru tine. Nu uita insa ca inainte de toate sa iti stabilesti o suma de bani pe care esti dispus/a sa o dai pentru achizitionarea unui laptop. Dupa ce ai stabilit suma, incepe sa cauti pe Rombiz.ro laptopul care sa se incadreze in bugetul dorit de tine.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.