Patuturi pentru copii – dupa ce sa ne uitam

Bebelusul petrece multe ore in patutul sau, in special in primele luni de viata. Prin urmare, alegerea patului este deosebit de importanta, reprezinta una din cele mai importante achizitii pe care le vei face pentru copilul tau. Somnul bebelusului tau este deosebit de important iar tu ca parinte trebuie sa acorzi atentia cuvenita alegerii patului potrivit. Este bine sa stii de la inceput ce tip de patut iti doresti data fiind varietatea de modele existente pe piata.

Patuturi pentru copii – dupa ce sa ne uitam

Patutul pentru copil clasic, din lemn este cel mai popular si mai cautat model pe care toata lumea il stie. Are pereti laterali detasabili sau nu, conceputi din zabrele din lemn. Unele patuturi din lemn au sertar, altele nu, iar nivelul de saltea se poate regla sau nu, in functie de model. Un model care a reusit sa ne atraga atentia este patutul gasit pe bekid.ro: un patut cu sertar cu un design modern, prevazut cu un sertar pentru depozitarea hainutelor, scutecelor sau accesoriilor. Un patut ce se poate monta cu usurinta in orice camera de copil si care respecta in totalitate normele de siguranta ale UE: distanta intre gratii de 6cm pentru a se evita pericolele de accidentare.

patuturi copii

Patuturi copii – Bekid

Patuturile pentru copii pliabile sunt concepute dintr-un schelet metalic, cu o husa din material textil. Sunt ideale pentru calatorii deoarece se pot depozita usor si nu ocupa mult spatiu. Se transforma cu usurinta in tarc de joaca pentru copil, copilul putandu-se juca in siguranta in patutul pliant. Asfel de modele se gasesc si pe bekid.ro: patuturi pliabile cu design sic, in care bebelusul se poate juca in voie si pe care mami il poate plia intr-o secunda si il poate transporta oriunde.

Exista si patuturi care se transforma astfel incat copiii sa poata dormi in ele si dupa trei ani, varsta pana la care sunt recomandate patuturile pentru copii. Exista patuturi transformabile in care copilul poate dormi chiar si pana la varsta adolescentei. Sunt mai piperate la pret insa sunt mai convenabile mai ales daca sunt solide.

De ce tinem cont in alegerea unui patut? Pretul nu trebuie sa reprezinte principalul criteriu de selectie deoarece confortul copilului nostru nu are pret. Dupa ce ai ales locul in care il vei aseza si ai stabilit un buget rezonabil, alege un model al carui pereti laterali sa asigure circulatia aerului. Daca alegi un patut din lemn atunci acesta trebuie sa aiba macar un perete detasabil.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.