De unde luam calculatoare second hand – Server Config

Fie ca lucrezi, te joci sau navighezi pe Internet, timpul petrecut in fata calculatorului este considerabil. Nu exista roman care sa nu aiba un calculator sau un laptop acasa, fie el nou sau second hand. Pentru a fi in pas cu tehnologia fara sa iti faci o gaura in buget achizitionarea unu calculator second hand poate fi o solutie buna. Cu toate acestea, inainte de a face o astfel de alegere, trebuie sa cunosti avantajele unui calculator second hand, dar si dezavantajele.

De unde luam calculatoare second hand – Server Config

Unul din avantajele majore oferite de un calculator second hand este urmatorul: beneficiezi de un produs puternic la un pret avantajos. Piata calculatoarelor second hand este ideala pentru acele persoane care isi doresc sa alieze calitatea si bugetul redus doarece exista posibilitatea de a gasi un calculator foarte bun la un pret redus.

Pentru un novice in ale informaticii calculatorul second hand este cea mai buna optiune. Un calculator second hand este deja configurat, gata sa fie folosit. Daca eziti sa cumperi un calculator second hand gandindu-te ca nu vei beneficia de nici un fel de garantie afla ca numeroase sunt magazinele care ofera garantie de la cateva luni la cativa ani, la fel ca in cazul unui produs nou-nout. Un astfel de magazin este server-config.ro(puteti vedea mai multe si pe pagina lor de Facebook).

dell tower

Alegand sa cumperi un calculator second hand vei avea garantia pretului mic si accesibilitatii. Principalul criteriu pe care il avem de obicei in vedere in momentul achizitionarii unui calculator este bineinteles pretul. Daca este second hand pretul este cu siguranta mai mic decat in cazul unui produs nou. Exista o gama larga de calculatoare second hand, menite sa raspunda nevoilor si cerintelor fiecarui client in parte. In plus, aceste cerinte pot fi adaptate in functie de doleantele clientului.

Produse optimizate – Trebuie sa stii ca un calculator second hand trece prin anumite procedee si procese de optimizare. Anumite piese defecte se inlocuiesc in service-urile de specialitate, problemele se remediaza. Server-config.ro pune la dispozitia clientilor o multime de branduri cunoscute in domeniul calculatoarelor.

O gama larga de produse – Clientii unui magazin second hand au la dispozitie o gama larga de produse. Majoritatea sunt brand precum Lenovo, HP sau Dell, acestea fiind verificate, optimizate si repuse la vanzare.

Optiunea de costumizare – Daca clientul cere acest lucru, calculatorul second hand se poate imbunatati sau completa cu ajutorul unor componente. Cu alte cuvinte, este customizat si upgradat. Un lucru destul de important in momentul in care ai in vedere achizitionarea unui calculator second hand.

Daca doriti sa aflati mai multe despre acest magazin online, urmatoarele detalii si date de contact va pot ajuta:

SERVER CONFIG SRL

Informatii produse & Vanzari
Telefon: 0359.422.166, 0770.509.776, 0740.073.950
Email: contact@server-config.ro

Service & Garantii
Telefon: 0770.509.681
Email: service@server-config.ro

Vanzari & Service imprimante
Telefon: 0770.509.830
Email: print@server-config.ro

Adresa: Str. Bobalna, Nr. 8-10, Alesd, Bihor, 415100, Romania
Program: Luni – Vineri 09:00 – 17:00

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.