Piese si scule pentru garaj

Recent ma uitam peste cateva site-uri de piese auto si am gasit un magazin foarte bun pe care vreau sa vi-l recomand si voua. Este vorba despre Lincos.ro. Poate nu multi dintre voi ati auzit de el, dar nu este o problema, auziti acum. Din cate am citit pe site-ul lor au diverse service-uri prin multe orase din Romania si se pare ca sunt prezenti si prin alte tari. Orasele in care ii puteti intalni pe cei de la Lincos sunt: Bucuresti, Cluj Napoca, Harghita, Oradea, Bacau, Sibiu si multe altele. Faptul ca sunt extinsi prin toata tara ne arata ca sunt un magazin bun si ca sunt cautati de multa lume, deci serviciile si produsele lor sunt de calitate. Altfel lumea nu ar mai veni la ei si nu ar mai avea atat de multe service-uri.

Piese si scule pentru garaj

M-am uitat putin peste site-ul lor si am observat ca au produse din diverse categorii cum ar fi echipamente si accesorii de vulcanizare, scule de mana, dispozitive pentru diagnoza auto, clesti online si multe alte produse pe care le puteti regasi impartite in categoriile din partea stanga a website-ului. Nu stiu despre voi dar mie imi place faptul ca daca am nevoie de 3 piese diferite pot sa le comand, acum, de pe acelasi site, fara sa fac 3 comenzi separate sau sa umblu din magazin in magazin fara succes. Cu o singura comanda pot sa imi asigur toate piesele de care am nevoie si stiu ca imi ajung si acasa, deci nu trebuie sa strabat eu orasul pentru a le ridica.

piese auto

Stiu ca la inceput foarte multi dintre voi sunt sceptici cu privire la comanda online, in special pentru piesele auto care sunt destul de scumpe, dar pot sa spun ca cei de la Lincos sunt profesionisti si piesele lor sunt de calitate superioara. Eu unul am comandat cu incredere de acolo pentru ca am vazut ca lumea este multumita de produsele lor. De asemenea, daca aveti anumite intrebari despre livrare, comanda voastra sau produsele lor sunt sigur ca vor fi mai mult decat fericiti sa va raspunda la toate intrebarile si sa va lamureasca in orice privinta. Este chiar un magazin pe care ar trebui sa il luati in considerare daca sunteti in cautare de piese auto, scule pentru masina sau diverse produse din aceste categorii. Pentru mai multe detalii, preturi si poze cu produsele va recomand sa intrati pe site-ul lor si o sa va lamuriti acolo.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.