Plimbari cu bicicleta

Vad ca in ultimul timp lumea de la noi din tara incepe sa dezvolte o oarecare grija pentru sanatatea lor, lucru care se observa la tarile mult mai avansate(spre exemplu Canada, Danemarca) de ceva timp. Nu-i problema, mai bine mai tarziu decat niciodata. Un exemplu foarte bun pe care l-am vazut este faptul ca au inceput si la noi prin capitala sa construiasca sau mai bine spus sa delimiteze pista pentru biciclisti. Lucru care in tarile pe care le-am mentionat si mai sus sunt de ceva ani buni. Asta inseamna ca lumea a inceput sa mearga mai mult pe bicicleta, ceea ce e foarte bine atat pentru ei cat si pentru mediu.

Hai sa ne plimbam cu bicicleta

Inafara faptului ca masinile sunt destul de scumpe, la fel si combustibilul, nivelul de poluare este unul deja destul de ridicat. Plus, in orase aglomerate precum Bucuresti, ajungi sa stai in trafic mai mult decat stai acasa cu familia. O bicicleta te poate ajuta sa ajungi mai repede in anumite puncte ale orasului din acest punct de vedere, pentru ca nu trebuie sa stai dupa atat de multi soferi. De asemenea, efortul pe care il faci zilnic pedaland nu este decat benefic pentru sanatatea ta.

biciclete copii

Un o idee foarte buna ar fi ca si copii sa mearga mai des pe biciclete, in special la scoala sau la facultate. Poti sa ajungi imediat la scoala, nu trebuie sa mai imparti metroul sau autobuzul cu sute de persoane si asa faci si un pic de exercitiu zilnic. Eu unul vreau sa incep sa merg la facultate cu bicicleta din diverse motive pe care le-am impartasit si cu voi. As vrea sa va invit sa facem un exercitiu de imaginatie. Acum ca vine vara, vremea se va imbunatati radical, soarele va fi mai mereu pe cerul albastru si este pacat sa nu profitam. Nu ar fi frumos ca toata familia sa mergeti cu bicicletele prin parc, la un picnic sau pur si simplu la o plimbare?

Puteti sa cumparati diverse biciclete copii de la cei de la BeKid.ro unde o sa gasiti si diverse accesorii cum ar fii roti ajutatoare daca unul din copii dumneavoastra inca nu stie sa mearga foarte bine pe doua roti. Eu unul obisnuiam sa ma duc cu familia mea odata la una sau doua saptamani pe un astfel de traseu cu bicicletele si sincer era foarte frumos. Lasam problemele acasa si pedalam catre soare. Ce poate fi frumos?

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.