Patru tipuri de plite electrice incorporabile ultramoderne

Plitele electrice sunt niste aparate electrocasnice de dimensiuni reduse, care isi dovedesc utilitatea atunci cand se pleaca in excursie sau in situatia in care utilizatorul isi pregateste putina mancare.

Acestea au drept avantaj dimensiunile reduse datorita carora nu ocupa mult spatiu depozitare si faptul ca au un consum mic de energie electrica.

Astfel de aparate electrocasnice se gasesc cu usurinta pe rafturile magazinelor stradale sau in cataloagele virtuale prezentate de magazinele online.

Cu toate acestea, pe piata exista un numar mare de plite incorporabile electrice care, in loc sa faciliteze prepararea intr-un timp scurt a mancarii, mai rau incurca, intrucat ori sunt confectionate din materiale de o calitate indoielnica, care atunci cand functioneaza aparatul ard fundul vaselor, ori se strica imediat dupa achizitionare. Pentru a evita cumpararea in zadar a unui astfel de produs se recomanda sa va indreptati atentia catre magazinele, care furnizeaza plite electrice fabricate de marii producatori ai domeniului. Unul dintre magazinele care furnizeaza plite electrice de inalta calitate se numeste Badabum.ro.

Plitele electrice incorporabile de la Badabum.ro au preturi competitive

De asemenea, piata abunda de produse al caror pret de achizitie este ridicat. In gama pusa la dispozitie de magazinul online Badabum.ro se gasesc plite, ale caror preturi sunt competitive. Preturile difera de la articol la articol, in functie de marca producatoare, de diametrul produsului si de materialele folosite la fabricare.

Printre cele mai ieftine plite incorporabile electrice se numara si urmatoarele:

  • Plite incoporabile fabricate de Albatros – acestea au o putere care incepe de la 1000 W, sunt dotate cu butoane termostat, led-uri, picioare anti-derapante, protectii in cazul in care aparatele se supraincing, iar materialele arzatoare au la baza fonta
  • Plite incorporabile fabricate de Samus – acestea sunt confectionate din inox, au o putere de 1200 W, arzatoarele sunt ceramice, iar materialele suprafetelor de lucru sunt din sticla-cristal. De asemenea, sunt dotate cu termostat reglabil, cu becuri care indica daca aparatul functioneaza sau nu si cu protectii in cazul in care se supraincalzesc
  • Plite incorporabile fabricate de Whirpool – unul dintre cele mai performante modele din aceasta gama este prevazut cu 4 arzatoare. Butoanele produsului sunt amplasate lateral, iar greutatea acestuia este de 11 kilograme
  • Plite incoporabile fabricate de Candy – acestea sunt fabricate din otel inoxidabil, iar butoanele sunt pozitionate frontal. In dotarea lor intra indicatoarele de caldura reziduala si 2 arzatoare

Avand in vedere ca furnizeaza zeci de tipuri! diferite de produse electrocasnice, idealul magazinului online Badabum.ro rezida in a se adresa si a satisface deopotriva cerintele si bugetele unui spectru cat mai larg de clienti.

Plita incorporabila – un click si va este livrata la domiciliu!

Plitele incorporabile de la Badabum.ro, pe langa faptul ca se pot achizitiona la preturi avantajoase si in rate, au o modalitate de cumparare care nu va obliga sa va deplasati.

Acest lucru este cu putinta intrucat Badabum.ro va ofera posibilitatea de a realiza o comanda online, lucru care necesita doar sa va aflati in fata unui calculator.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.