Premiile Oscar 2015

Nu pot sa ma numesc un cinefil, dar imi place sa vad un film bun din cand in cand. In general sunt pasionat de filmele de actiune, filmele cu un puternic impact psihologic(acelea care te fac sa te gandesti mult si dupa film) si bineinteles, comediile. Cui nu-i place sa rada copios timp de 1-2 ore. Probabil multi dintre voi sunteti familiarizati cu premiile Oscar. Ei bine, acum cateva zile s-au decernat premiile Oscar din anul 2015, editia cu numarul 87 din istoria acestor premii.

Premiile Oscar 2015

Din pacate pentru mine nu am apucat sa vad nici unu din filmele care au plecat acasa cu premii de la aceasta decernare dar cu siguranta am sa le urmaresc cu interesat in perioadele ce vor urma. Dar, hai sa vedem care sunt aceste filme si sa vedem daca favoritele voastre se numara si printre castigatori.

Cel mai bun film: Birdman
Cel mai bun film strain: Ida
Cel mai bun desen animat: Big Hero 6
Cel mai bun film animat de scurt metraj: Feast
Cel mai bun documentar: Citizenfour
Cel mai bun documentar de scurt metraj: Crisis Hotline Veterans Press 1
Cel mai bun film live de scurt metraj: The Phone Call.

Premiile Oscar 2015

Cel mai bun actor in rol principal: Eddie Redmayne pentru The Theory of Everything
Cel mai bun actor in rol secundar: J.K. Simmons pentru Whiplash
Cea mai bun actrita in rol principal: Julianne Moore pentru Still Alice
Cea mai buna actrita in rol secundar: Patricia Arquette pentru Boyhood.

Birdman se pare ca a fost filmul cu cele mai multe premii. Pe langa cele enumarate mai sus, Alejandro González Iñárritu a castigat premiul pentru cea mai buna regie pentru Birdman si de asemenea premiul pentru cel mai bun scenariu original a fost acordat tot acestui film cat si premiul pentru cea mai buna cinematografie. Acestea sunt doar cateva dintre premiile care au fost acordate la aceasta decernare, pentru mai multe detalii o sa gasiti informatii pe IMDB.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.