Probleme cu bateria de la laptop

Numarul de utilizatori de laptopuri este in crestere. Putini mai sunt cei care folosesc un desktop. In general acestea sunt folosite in companii. Insa, pentru uzul personal oamenii folosesc laptopuri. Cea mai frecventa problema care apare la laptopuri este faptul ca bateria se strica. Firmele care se ocupa de comercializarea bateriilor pentru laptop vand o multime de baterii de laptop.

Probleme cu bateria de la laptop

In general, o baterie nu tine mai mult de 3 ani de zile daca este folosit laptopul o data la 2 zile. Insa, cei care folosesc zilnic laptopul pot avea probleme cu bateria chiar si dupa 1 an de zile.
Daca bateria laptopului tau nu functioneaza asa cum ar trebui, cauzele pot fi mai multe.

In primul rand verifica daca bateria este introdusa corect in laptop. E posibil sa nu fie fixata asa cum trebuie, fapt pentru care se poate sa nu functioneze. E un lucru banal care te poate ingrijora fara motiv.

baterii laptop

Un alt motiv pentru care bateria nu mai functioneaza poate fi faptul ca este prea uzata. Daca folosesti laptopul toata ziua, e normal ca dupa un timp bateria sa nu mai functioneze asa cum ar trebui. Nu te ingrijora insa, deoarece poti inlocui vechea ta baterie cu una noua.

Daca tocmai ai schimbat bateria laptopului tau si aceasta nu functioneaza pot fi mai multe cauze: fie bateria nu a fost introdusa corect, fie nu este compatibila, fie e o problema legata de laptop, nu de baterie in sine.

Daca vrei sa ai o baterie care sa functioneze asa cum ar trebui, asigura-te de faptul ca ea nu este defecta. Daca bateria este defecta, poti folosi laptopul doar alimentandu-l, fara a-l tine pe baterie, insa, la o cadere de curent poti avea probleme destul de grave.
Sunt o multime de magazine ce comercializeaza baterii de laptop. Cauta-l pe cel mai potrivit pentru tine.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.