Despre Profi si cum salveaza destine in 2015

Cred ca fiecare dintre voi a auzit cel putin o data de cei de la Profi si probabil cei mai multi dintre voi isi fac si cumparaturile acolo. Au magazine in o gramada din orasele din tara si fiecare dintre ele are produse de buna calitate la preturi avantajoase pentru toata lumea. Stiu asta pentru ca si eu am un magazin Profi langa blocul meu si imi este foarte usor sa imi fac cumparaturile de la ei pentru ca gasesc tot ceea ce vreau acolo si nu trebuie sa ma plimb din magazin in magazin.

Despre Profi si cum salveaza destine in 2015

Nu vreau sa va vorbesc despre magazinele Profi in special, ci mai mult despre o campanie pe care cei de la PROFI au inceput-o, in colaborare cu mai multe ONG-uri. Campania se desfasoara intre 17 august si 25 octombrie, timp in care fiecare ONG aduna puncte intr-un clasament. La final, primele 3 organizatii castiga premii in valoare de un milion, 100 de mii si 50 de mii de lei puse la dispozitie de Profi si de partenerii acestora.

23 ONG-uri in CSR PROFI 2015

Sincer, e greu sa alegi un castigator, in special pentru ca toate aceste organizatii vor sa ajute copiii, fie ca e vorba de constructia de case, investitii in medicina sau educatie. E foarte dificil sa pui cu mana pe inima ca da, acestia trebuia sa castige, pentru ca adevarul este ca trebuie sa investim in toate aceste categorii si trebuie sa ajutam toti copiii. Mie unul mi-au atras atentia cei de la Chance for Life care lupta pentru educatia copiilor. De ce m-am gandit sa ii ajut pe ei? Dupa cum v-am spus, nu pot zice ca alte ONG-uri nu au idei bune, dar educatia este si ea foarte importanta iar numarul de copiii care nu pot ajunge la scoala din cauza distantei, nu au bani pentru a trece prin liceu sau facultate sau alte motive este destul de ridicat.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.