PS4 este cea mai bine vanduta consola din luna iunie

Toti suntem la curent cu rivalitatea dintre Sony si Microsoft din prisma consolelor. S-au “batut” ani buni cu Xbox 360 si PS3 iar de ceva timp au dus lupta la un alt nivel, si anume intre PS4 si Xbox One. Parerile sunt impartite, in general lumea facand o diferenta intre cele doua prin jocurile exclusive sau functionalitate care se gasesc doar la una din consola. In aceasta lupta intra destul de timid si Wii U de la Nintendo. Se pare ca in luna iunie, castigatorul acestei lupte a fost tot PlayStation 4, chiar daca vanzarile pentru Xbox One si Wii U au crescut extrem de mult.

PS4 este cea mai bine vanduta consola din luna iunie

Microsoft nu a avut un start atat de bun, in special pentru ca pretul consolei era destul de mare, desi venea cu Kindle. Sefii s-au decis sa scoata acest echipament pentru ca momentan nici nu sunt jocuri pentru Kindle pe Xbox One si nu multa lume il si foloseste. Pretul bineinteles a scazut semnificatie, apropiindu-se de PS4 si vanzarile au crescut cu mult. Lupta este mult mai stransa acum ca ambele console au un pret apropiat. De asemenea, si vanzarile Wii U au crescut cu peste 200% in luna iunie pentru ca s-a lansat Mario Kart 8, un joc extrem de iubit. Prin lansarea acestui joc probabil multa lume a profitat de pachete speciale(bundleuri) si au cumparat jocul impreuna cu consola.

PS4 vs xbone

De asemenea, si jocurile s-au vandut mai bine pentru PS4. Avand in vedere ca exista mai multi posesori de consola Sony, bineinteles ca si vanzarile de jocuri au fost mai mari pentru PlayStation decat pentru XboxOne. Pana in acest moment nu au fost lansate extrem de multe jocuri pentru aceste console next-gen, de aceea lumea inca foloseste vechile console, PlayStatin 3 si Xbox 360, deci multe vanzari de jocuri s-au facut si pentru aceste console.

Mai jos un top 10 al celor mai bine vandute jocuri in luna iunie:

1. Watch Dogs (PS4, Xbox 360, Xbox One, PS3, PC)
2. Mario Kart 8 (Wii U)
3. Minecraft (Xbox 360, PS3)
4. EA Sports UFC (PS4, Xbox One)
5. FIFA 14 (PS4, Xbox 360, Xbox One, PS3, Vita)
6. NBA 2K14 (Xbox 360, PS3, PS4, Xbox One, PC)
7. Wolfenstein: The New Order (PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3, PC)
8. Call Of Duty: Ghosts (Xbox 360, PS4, PS3, Xbox One, Wii U, PC)
9. Tomodachi Life (3DS)
10. Grand Theft Auto 5 (Xbox 360, PS3)

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.