Quantinco

Quantico, un serial care, desi a inceput in 2015, de abia acum apuc sa scriu despre el. Primul episod a fost transmis pe canalul american ABC in 27 Septembrie 2015. Desi intra in categoria drama thriller, nu as putea spune ca este chiar atat de grafic. Inceputul este destul de interesant, avand in prim plan baza de antrenamente FBI, numita Quantico. Mie unul mi-a placut cum au pus totul in lumina, cum au aratat pasii si misiunile prin care studentii de acolo trec pentru a ajunge agenti FBI. Chiar daca totul este un serial, pare unul destul de bine facut, cu mult research, care arata lucruri reale cum ar fi problema intimitatii, faptul ca putem fi spionati in orice moment al zilei, fie ca e vorba de interceptarea telefoanelor, a conversatiilor de pe calculator sau altele.

Quantico – drama thriller, un serial destul de fain

Momentan Quantico are 2 sezoane, primul sezon avand 22 de episoade, iar al doilea 18. Difuzarea ultimului sezon se va termina pe 18 aprilie, iar posibilitatea unui nou sezon este foarte mare. Totusi, al doilea sezon nu a avut ratinguri atat de mari, nici pe aproape de asteptarile creatorilor si ale network-ului de care apartin, de aceea si decizia sezonului 3 a fost una destul de dificila. Am observat totusi ca daca urmariti retelele sociale ale actorilor din seriale sau filme o sa aflati mult mai repede stiri despre serialele/filmele in care joaca.

Quantico

Spre exemplu, Priyanka Chopra, sau Alex Parrish in serial, a postat pe contul ei oficial de Instagram mai multe poze si video-uri de la filmarile noului sezon impreuna cu actori pe care nu i-am vazut pana acum. Probabil au observat ca singura sansa de a salva acest serial, care are niste idei bune, este de a revitaliza un pic lista de actori si personal. Eu unul inca urmaresc acest serial si intr-adevar, au episoade foarte bune si alte episoade pe care le urmaresc doar pentru a sta la curent cu actiunea. Clar nu este un serial de nota 10, dar daca aveti ceva timp liber ii puteti acorda o sansa.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.