Renovarea sau construirea unei case de la 0

Cred ca toata lumea si-a dorit candva sau inca isi doreste sa stea la casa. Pentru cei care stau la bloc, ca si mine, dorinta este una mare. Sunt o gramada de motive pentru care vreau sa ma mut intr-o casa, iar printre acestea se numara faptul ca nu trebuie sa imi aud vecinii atunci cand repara ceva la ei prin apartament, cand se cearta, nu trebuie sa ma intalnesc mereu cu ei pe scari cand cobor sau urc si tot asa. Nu zic ca atunci cand stai la casa nu ai vecini, dar intr-un bloc sunt in jur de 20 de apartamente, iar cand stai la casa zona e mult mai putin populata. Bineinteles ca fiecare are motive diferite pentru care prefera sa stea la o casa sau la un apartament. Un alt motiv pentru care eu unul nu mai vreau sa stau intr-un bloc este faptul ca nu pot sa am o curte a mea, unde sa fac un gratar linistit fara sa se stranga toti cainii din cartier langa mine, unde sa pot sa savurez o cafea dimineata sau sa mananc cina la aer curat.

Renovarea sau construirea unei case de la 0

Totusi, ca sa iti faci casa ta sau macar sa cumperi una pe care o sa renovezi, este munca grea. Nu ai nevoie doar de putere financiara, ci si imaginatie si putere de munca. Partea cea mai buna este ca daca angajezi muncitori profesionisti care stiu ce sa faca nu o sa ai prea multe batai de cap, dar oricum o sa ai de luat decizii importante si sa faci diverse compromisuri. O sa ai de cumparat foarte multe lucruri la care nici nu te gandesti. De la cabina de dus sau cada pana la intrerupatoare pentru lumina, manere pentru usi, prize, becuri si alte multe lucruri.

Casa de lemn

Este o munca grea, chiar daca nu esti tu cel care munceste propriu-zis la ridicarea casei. O sa trebuiasca sa te plimbi din magazine in magazine, sa gasesti cele mai bune oferte si sa te rogi ca ceea ce ai cumparat se potriveste cu ceea ce ti-au spus muncitorii sa cumperi si ca se va si potrivi casei tale. Eu unul am invatat ca este mult mai usor sa faci diverse cumparaturi din magazinele online, cum ar fi http://www.diversmarket.ro. De ce? In primul rand, ai sanse sa prinzi oferte mai bune, preturi mai mici si o calitate superioara. In al doilea rand, poti face totul de la tine de acasa, le poti arata muncitorilor exact ceea ce comanzi si ei sa isi dea sau nu acordul. Singurul dezavantaj este ca probabil va trebui sa astepti una sau doua zile pana sa iti vina comanda, de aceea ar trebui sa pregatesti totul din timp.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.