Europa League – rezultate de aseara si cine merge mai departe

Aseara s-a jucat returul in a doua cea mai importanta competitie inter-cluburi din Europa, si anume Uefa Europa League. Aceasta competitie este cataloga de pariuri drept competitia cu cele mai multe surprize, si putem spune ca rezultatele de aseara ne-au demonstrat inca odata ca acest titlu este bine meritat. Pentru persoanele care urmaresc si pariaza aceasta competitie, probabil stiti deja de rezultate.

Pentru ceilalti, vreau sa va spun ca a fost o seara in care cu greu ai fi putut castiga la pariuri, asa ca cei care au prins aseara bilete sau pronosticuri, vreau sa va felicit. Eu personal nu mai pariez de ceva vreme pe Europa League pentru ca am pierdut foarte multe bilete pe aceasta competitie si mi-am facut multi nervi, asa ca am ajuns la concluzia ca nu se merita.

Europa League – rezultate din 27.02.2014

16 meciuri s-au disputat aseara in Europa League(EL). Primul dintre ele, inceput la ora 19:00, a fost si prima surpriza din seara trecuta. Pe terenul lui Rubin Kazan, cei de la Real Betis au reusit sa castige cu scorul de 2-0. Cei de la Rubin au fost favoriti, avand o cota de 1.85 la victorie. O cota mica, comparativ cu dea 5.00 a celor de la Betis pentru o victorie. Astfel, echipele care merg mai departe sunt: Real Betis, FC Basel, Porto, Ludogorets, Napoli, Salzburg, Sevilla, Plzen, Alkmar, Benfica, Fiorentina, Anzhi, Lyon, Tottenham, Juventus, Valencia. Poate o surpriza este ratarea calificarii lui Lazio si o echipei lui Mircea Lucescu, Shaktior.

europa league

Meciurile pe care le vedem in optimi sunt urmatoarele:

Juventus-Fiorentina
FC Basel-Red Bull Salzburg
Tottenham-Benfica
FC Sevilla-Real Betis
Lyon-Viktoria Plzen
FC Porto-Napoli
Ludogorets Razgrad-FC Valencia
AZ Alkmaar-Anji

Cred ca se va califica Juventus, Basel, Tottenham, Sevilla, Lyon, Napoli, Valencia si AZ. Strict parerea mea, iar acum dupa eliminarea ucrainenilor de la Shaktior, mizez pe Juventus pentru castigarea trofeului. Sansa a doua o vad la Napoli. Voi ce mizati?

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.