Romania – Argentina, amical de lux jucat de echipa noastra

Romania – Argentina a fost poate unul dintre cele mai bune jocuri facute de echipa noastra nationala in ultimul timp. Se pare ca Victor Piturca s-a simtit putin presat si stresat de faptul ca avem un nou presedinte FRF, si anume Razvan Burleanu, si a zis ca postul sau e in pericol. Asa si a fost, dar se pare ca dupa jocul bun facut de baietii nostri, locul lui a fost reconfirmat.

Romania – Argentina a fost meciul in care Marica, Rusescu, Tatarusanu au avut de infruntat o echipa a vedetelor, un prim 11 in care s-au regasit nume precum G. Higuain, Angel DiMaria, “Kun” Aguero, Lionel Messi si multi altii. Echipa noastra a facut un joc foarte bun, m-am uitat si eu la meci si chiar am fost placut surprins de faptul cum leaga Tanase si compania pasele. Jocul a fost mai direct, pase multe si scurte, poate asta e si metoda succesului pentru nationala noastra.

Romania – Argentina, meci alb

Tatarusanu si respectiv Pantilimon au avut ce apara, si amandoi au facut-o foarte bine. De asemenea, echipa noastra a avut un gol anulat gresit. Frustrarea a fost si mai mare cand Maxim a bagat-o in poarta dar tusierul a vazut in “out” mingea centrata. Putem spune ca victoria ne-a fost furata. Pe de alta parte, si Argentina a avut un joc foarte bun. Ocazii multe, dar se pare ca portarii si fundasii nostri au facut poate cel mai bun joc din ultimul timp.

Daca echipa va juca la fel si in meciurile ce conteaza pentru calificarea la EURO 2016, eu cred ca ne vom califica. Sper, ca odata cu aducerea lui Razvan Burleanu pe postul de presedinte al FRF fotbalul romanesc sa evolueze si sa revenim unde eram odata, adica in topul celor mai bune nationale si campionat sa fie si el pe primele pozitii in clasamente.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.