Samsung Galaxy S7

Duminica, la Barcelona, cei de la Samsung au avut o conferinta unde au prezentat noile produse cu care ataca piata in anul 2016. Principalele atractii ale serii au fost noile modele de smartphone-uri Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge, dar a aparut si noua camera Gear 360 in prezentarile oficiale. Partea interesana a fost ca prezentarea s-a putut vedea si in VR, cei de la Samsung pregatind ochelari Gear VR pentru fiecare participant la conferinta lor. Mai amuzant a fost atunci cand, toata lumea cu ochelarii pe cap nu si-au dat seama cand Mark Zuckerberg a trecut pe langa ei in drumul catre scena. Acesta a venit sa vorbeasca despre tehnologia Oculus, compania detinuta de Facebook. Totusi, in acest articol vreau sa vorbim strict despre noul flagship al coreenilor, Galaxy S7. Pare sa fie un telefon promitator, cu multe imbunatatiri in toate domeniile precum camera, ecran sau hardware.

Samsung Galaxy S7 – specificatii tehnice, pret, data de lansare

Principalele noutati ale acestui terminal mobil sunt: functia ecranului de always-on, functie care permite ecranului sa fie mereu deschis si sa iti arate ore si notificarile. Tehnologia este similara cu cea e-ink intalnita la Kindle-uri, prin care ecranul tau este un gri intunecat, ca sa nu manance foarte mult din baterie. Multe persoane vor spune ca este o functie care nu are un scop anume, dar partea buna este ca se poate dezactiva oricand din setari.

Samsung Galaxy S7

De asemenea, cei de la Samsung au imbunatatit foarte mult camera frontala. Aceasta are acum 12 megapixeli, dar partea interesanta vine din faptul ca, in premier pe un smartphone, avem tehnologia Dual Pixel, care practic imparte fiecare pixel in doua, ceea ce face focusarea sa fie mai rapida si mai precisa. Pe langa acestea, bateria este acum de 3.000 de mAh, ecranul este unul super AMOLED de 5,1 inch si multe altele.

Telefon va fi disponibil din 11 martie, dar se poate face precomanda inca de pe acum la marile magazine precum eMag dar si la operatorii de telefonie mobila precum Orange. pretul este de 3300 de lei si daca o sa faceti precomanda o sa primiti si o pereche de ochelari Gear VR, ochelarii de Virtual Reality ai celor de la Samsung. Pentru mai multe detalii va puteti uita la videoclipul celor de la Tech Radar facut la Barcelona:

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.