Samsung introduce ceasul Samsung Gear S

V-am povestit acum cateva zile de vanzarile dispozitivelor purtabile in 2014. Ei bine, recent, Samsung a anuntat lansarea ceasului Samsung Gear S, primul smartwatch cu 3G si Wifi de pe piata. Samsung s-a grabit putin cu aceasta lansare, avand in vedere ca pe 9 septembrie cei de la Apple vor anunta noul iPhone 6 dar si primul smartwatch creat de ei, denumit simplu iWatch. Samsung Gear S are un design interesant si aduce a ceas, nu ca celelalte modele. Avand in vedere ca noul model are si slot SIM, asta inseamna ca un smartphone Samsung nu mai este necesar pentru a avea si un ceas, ceea ce e un lucru bun. De asemenea, ceasul mai are si alte functii despre care o sa vorbim mai jos.

Samsung introduce ceasul Samsung Gear S

Ceasul Samsung Gear S vine cu un ecran curbat de 2 inch cu tehnologie Super AMOLED. Printre functiile cele mai importante ale ceasului se numara conectivitatea la email, retele sociale, calendar. Se pot trimite si primi apeluri telefonice si de asemenea, se pot trimite si primi SMS-uri. Pe langa aceste functii de baza ceasul vine si cu cateva aplicatii proprii. O sa mai gasiti si alte aplicatii precum Nike+ Running pentru sesiunile de fitness si alergari.

Samsung Gear S

Pentru GPS au ales sa foloseasca serviciul Here, dezvoltat de Nokia, iar pentru preluarea stirilor vor folosi Financial Times. Odata cu lansarea ceasului Samsung Gear S, coreeni au creat si niste casti speciale, denumite Samsung Gear Circle. Castile folosesc o conexiune prin bluetooth si sunt de asemenea niste casti “smart”. Ele se prind in jurul gatului, iar cand nu sunt folosite au diverse tehnologii precum vibratiile cand primesc un telefon sau un sms. Ceasul si castile ar trebui sa apara pe piata de la noi in jurul lunii octombrie, iar pana acum nu au fost lansate informatii despre pret. Probabil va fi unul destul de piperat, dar merita.

2 Comentarii
  1. September 1, 2014
    • September 3, 2014

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.