Schimbari in juriul X-Factor – afla cine sunt membrii cei noi

Showul TV X-Factor a ajuns deja la sezonul 4, fiind o emisiune de succes care a reusit sa-si adune un numar considerabil de fani, astazi fiind una dintre cele mai asteptate emisiune ale primaverii. Dupa ce juriul a fost schimbat in sezonul 2, acum au loc alte modificari, Cheloo(Catalin Stefan Ion) fiind inlocuit de Stefan Banica Junior, iar Dan Bittman de Horia Brenciu, fost jurat la Vocea Romaniei.

Inca nu stim de ce producatorii emisiunii s-au deciz sa faca acest 2 schimbari majore, care ar putea afecta grav audienta emisiunii. Cheloo era unul dintre preferatii publicului, o multime de fani urmarind emisiunea datorita faptului ca acesta era in juriu si avea ocazia sa-l vada in timp ce isi spunea parerea despre alti cantarii. Faptul ca e persoana care spune tot ce gandeste direct, fara “perdea” a fost unul din motivele pentru care Cheloo si-a atras multi fani. De asemenea, foarte multi concurenti veneau la X-Factor, care erau pasionati de rapp sau hip-hop, pentru a primi sfaturi de la o persoana care activeaza in bransa.

Schimbari in juriul X-Factor

Membrul trupei Parazitii a reusit sa faca show pana acum la X-Factor, in sezonul 2 fiind si mentorul celui care a castigat concursul. Noul juriu de la X-Factor va fi format din Stefan Banica Junior, Delia si Horia Brenciu. Delia este singura care a reusit sa ramana jurata X-Factor, fiind si ea foarte aprecieaza de public, mai ales datorita popularitatii sale. Sunt foarte curios cum se vor descurca membrii cei noi. Probabil Stefan Banica va fi cel serios, in timp ce Horia Brenciu va ramane la fel de “nebun” cum a fost si la emisiunea rivala de la ProTV.

Chiar daca multi condamna decizia de a-l scoate pe Cheloo din randul juratilor X-Factor, decizia este definitiva, iar emisiunea din 2014 va avea acest nou juriu. Ramane de vazut daca audienta va avea de suferit si in ce mod. Eu personal voi continua sa ma uit la emisiune, pentru ca pe langa faptul ca este o emisiune de tip “talent show” este si una de comedie, avand in vedere ca orice se poate inscrie la casting, chiar daca stiu o boaba de muzica sau nici pe aia.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.