Serialul Forever

Astazi vreau sa va spun despre un nou serial la care ma uit de ceva timp, si anume Forever. Aparut in 2014, mai exact pe 22 septembrie cand au scos episodul lor pilot. Fiind un serial care intra in categoria “drama”, nu i-am acordat din prima o sansa. Nu pot sa spun ca sunt pasionat de acest tip de seriale sau filme, dar dupa mai multe sfaturi ale unor prieteni am zis sa il incerc si eu.

Despre serialul Forever

Sincer, am fost cucerit de la primul episod. Eu unul i-as schimbat categoria si l-as pune in zona de “mystery”. Henry Morgan(Ioan Gruffudd) este un actor excelent iar in acest serial are rolul unui medic legist care are peste 200 de ani. Cum? Pai, prima oara acesta a murit la 35 de ani, iar de atunci de fiecare data cand “moare” acesta revine cu aceeasi infatisare si aceleasi cunostinte. Practic, nu moare niciodata. Si-a dedicat toata viata incercand sa rezolve acest mister dar pana acum nu a avut succes.

Forever

Acum ajuta politia pentru a rezolva diverse cazuri bizare. Desi are doar rolul de medic legist acesta ii ajuta foarte mult cu informatii pretioase si cu idei pentru ca marea majoritate a crimelor i se par destul de similare cu cele pe care le-a intalnit de-a lungul vietii sale. Singurul om care stie de acest secret este Abe(Judd Hirsch), fiul lui, care il ajuta sa tina totul secret fata de restul lumii. Pana acum s-au lansat doar 11 episoade dar fiecare dintre ele are ceva unic care te face sa mori de nerabdare pana apare urmatorul. Nu vreau sa va dau prea multe informatii pentru ca as strica totul, dar chiar recomand acest serial pentru ca meriat urmarit. Episoadele au in jur de 40 de minute deci nu ar fi greu sa recuperati cele 11 episoade care sunt “on air” pana acum.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.