Serialul New Girl

Cred ca v-ati dat seama pana acum ca sunt un mare amator de seriale, in special cele de comedie. La momentul actula cred ca urmaresc peste 10 seriale, asta inseamna 10 episoade saptamanal pe care le urmaresc plus multe altele la care sunt in urma sau altele pe care deja le-am terminat. Nu stiu de ce dar imi mai mult serialele decat filmele, poate pentru ca sunt mai scurte si poate pentru ca in general marea majoritatea au o continuare. In general serialele au 20 sau 40 de minute iar filmele pot sa aiba si 3 ore. Multe filme au si o parte secunda sau chiar mai multe, dar marea majoritate a serialelor au sezoane intregi la care pot sa ma uit.

Serialul New Girl

Deci, sa vorbim putin si despre New Girl care este un serial de tipul comedie. Pana acum are 4 sezoane iar episoadele sunt de 20 de minute, deci puteti sa ajungeti “la zi” in cateva zile. In serial este vorba despre o fata care s-a mutat intr-un apartament nou dupa ce s-a despartit de prietenul ei. Ce este interesant este ca in acel apartament mai stau 3 baieti. Totul devine interesant pe masura ce acestia incep sa devina prieteni si sa petreaca multe momente impreuna facand foarte multe prostii.

New Girl

Un alt lucru amuzant este momentul despartii ei de fostul iubit. Aceasta s-a dus pana la el acasa imbracata doar intr-o salopeta(cu nimic pe dedesubt), a intrat la el in casa si s-a dezbracat. Fix in acel moment o alta domnisoara a iesit de la el din dormit si a vazut-o pe aceasta in pielea goala. Tot momentul a fost foarte stanjenitor dar destul de amuzant. Aceasta s-a despartit de el imediat si asa a ajuns sa locuiesc cu cei 3 baieti care au ajuns sa fie cei mai buni prieteni ai ei. Daca vrei sa vezi toate intamplarile amuzant pe care le fac cei 4 ar trebui sa urmaresti si tu New Girl.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.