Preluam gratuit echipamentul defect pentru service laptop in sectorul 2

Exact. Ati inteles bine. Daca aveti un laptop defect, venim si-l ridicam gratuit pentru a a-l repara in service-ul nostru din acelasi sector. Economisiti timp si bani pentru ca laptopul dumneavoastra va fi pe maini bune. La onlaptop.ro specialistii sunt pregatiti pentru a trata cu maxima atentie fiecare solicitare de service.

Preluam gratuit echipamentul defect pentru service laptop in sectorul 2

In cazul in care preferati sa faceti altceva in loc sa veniti personal la service-ul nostru de laptopuri, aveti acum posibilitatea de a solicita preluarea gratuita a laptopului ce prezinta defectiuni. Prin acest serviciu de pick up & return ne propunem sa venim in intampinarea nevoilor utilizatorilor care ne trec pragul paginii noastre din spatiul virtual. Este o realitate faptul ca traim intr-o lume extrem de activa, cand timpul este parca mai important decat oricand si avem nevoie de servicii care sa ne mai elibereze putin din stresul zilnic ca sa putem sa ne dedicam si altor activitati mai relaxante si mai placute. Din acest motiv la onlaptop.ro incercam sa fim cat mai flexibili si sa venim acolo unde ne chemati, in timp scurt.

Dati-ne laptopul defect si vi-l vom aduce inapoi functional. Nu trebuie sa platiti pentru deplasare, ci veti achita doar costurile de reparatie. Reparatia nu se va efectua aleatoriu si fara a fi intrebat daca sunteti de acord cu solutiile propuse de catre tehnicienii nostri. Ne propune de asemenea sa mentinem o relatie de comunicare stransa cu toti clientii care apeleaza la serviciul de preluare gratuita a laptopului defect.

reparatii laptop

Intelegem si este perfect normal sa stiti in orice moment ce se intampla cu laptopul dumneavoastra si care ar fi solutiile de reparatie in cazul sau.

La service laptop sector 2 Bucuresti reparati si tipul meu de laptop?
Da, cu siguranta. Pentru ca reparam orice tip de laptop si orice defectiune. Cel putin incercam, dar daca problema este reparabila va garantam ca experienta si cunostintele personalului nostru tehnic vor conlucra pentru ca la final sa gasim solutia optima pentru dumneavoastra.

Va ocupati si de inlocuirea componentelor?
Da, inlocuim orice componenta de laptop, de la hard disk, pana la tastaturi si displayuri. Cunoastem deja care sunt principiile de compatibilitate intre laptopuri si componente de schimb, motiv pentru care procesul de identificare a piesei compatibile si de inlocuire a acesteia este mult eficientizat. In plus, toate inlocuirile se fac in conditii de siguranta, fara a aduce niciun prejudiciu laptopului.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.