Sfaturi pentru mobilarea dormitorului – PremiaMob

Dormitorul este o incapere foarte speciala din casa fiecaruia dintre noi. Este locul unde dormim, ne odihnim, ne relaxam, lenevim, poate unde lucram sau traim momente foarte placute… pe scurt, petrecem foarte mult timp aici in incaparea din casa intima prin excelenta. Si toata lumea viseaza cu siguranta la un dormitor care sa invite la somn si la relaxare. Deci nu ar trebui sub nicio forma sa se neglijeze reamenajarea sau alegerea mobilieruliui.

Sfaturi pentru mobilarea dormitorului – PremiaMob

Mobilier indispensabil, multifunctional sau decorativ… ce ar trebui sa aleg? Incepe cu cel mai important lucru de aici – patul. Simplu sau dublu, cu somiera din lemn sau metal, in nuante de alb, de wenge, de gri sau de negru… optiunile sunt foarte variate. Dupa ce ai ales modelul preferat de pat penturu dormitor, cel care da tonul in remobilarea dormitorului tau,  poti alege si noptierele sau chiar biroul sau fotoliile care sa completeze decorul. Culorile neutre sau cele clasice, dar si lemnul natural sunt cele mai potrivite alegeri.

dormitor

Incearca sa imbini practicul cu esteticul. Daca iti doresti ca in dormitor sa imbini cel mai bine practicul cu esteticul, nu trebuie sa exagerezi cu piesele de mobilier. Un pat si doua noptiere sunt mai mult decat suficiente. Noptierele mai inalte cu un design frumos sunt cele mai potrivite. Mobilier asortat sau in mai multe culori? Daca unele persoane prefera sa mizeze pe aceeasi unitate stilistica- aceleasi finisaje, culori sau materiale, altele in schimb aleg sa « amestece » putin stilurile. Un contrast intre paturile de dormitor si noptiere va veni cu un plus de relief pentur dormitor.

Un magazin online foarte bun unde o sa gasiti diverse produse si idei pentru mobilarea dormitorului dumneavoastra este PremiaMob. Printre subcategorii se numara: noptiere, somiere, saltele si bineinteles paturi pentru dormitor. Preturile sunt mai mult decat avantajoase, iar calitatea marfurilor este una superioara. Dupa parerea mea, calitate ar trebui sa fie primul aspect pe care il luati in considerare atunci cand va uitat dupa mobila, iar mai apoi pretul. Daca raportul calitate-pret este unul decent pentru dumneavoastra, atunci cred ca aveti un castigator!

exemplu-finisaj-dormitor-1600x900

Indiferent insa de gusturi si de preferinte, cel mai bine ar fi ca remobilarea dormitorului sa fie facuta cu nuante cat mai calde si mai naturale, blande chiar, pentru a compune o ambianta propice odihnei. Accesoriile pot sa fie in schimb cat mai indraznete- perdelele, draperiile, lenjeriile de pat, fotoliile, lampile… in ceea ce le priveste poti sa fii foarte original.

Nu uita deci ca dormitorul trebuie sa fie o incapere in care sa domine calmul si seninatatea, in care ai nevoie de un mobilier de calitate, din materiale naturale pentru a crea o ambiana propice pentru odihna. Mobilierul pentru dormitor este cel care te va ajuta sa creezi la tine acasa un stil care iti este propriu, care iti seamna foarte bine, datorita unei game largi de piese de mobilier de cea mai inalta calitate.

Contact PremiaMob:

SHOWROOM SILVAROM

Showroom Silvarom Baia Mare
Bd. Independentei, nr. 64
Baia Mare, Maramures

SERVICII CLIENTI

Telefon fix: 0262 349 144
Telefon mobil: 0748 119 453

PROGRAM DE LUCRU

Luni – Vineri: 8.00 – 19.00
Sambata: 10.00 – 15.00

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.