Sferturi de finala Champions League si Europa League

Astazi a avut loc tragerea la sorti pentru a stabili meciurile din sferturile de finala in Uefa Champions League si Uefa Europa League, cele mai importante competitii intercluburi din Europa. Prima mansa se va disputa pe 14 aprilie urmand ca pe 15 aprilie sa se dispute si celelalte 2 meciuri din Uefa Champions League. Dupa cum probabil deja stiti, o zi dupa se vor disputa toate meciurile din Uefa Europa League. A doua mansa, cea retur, se va disputa pe 21 si 22 aprilie pentru Champions League si 23 aprilie pentru Europa League.

Asta inseamna ca pe data de 23 aprilie, noaptea, vom afla care sunt echipele care au avansat mai departe in ambele competii si care se vor lupta in semi-finale pentru un loc in marea finala a fiecarei competitii.

Prima mansa UCL: 14 Aprilie
Club Atlético de Madrid v Real Madrid CF
Juventus v AS Monaco FC
15 Aprilie
Paris Saint-Germain v FC Barcelona
FC Porto v FC Bayern München

Uefa Champions League

A doua mansa UCL: 21 Aprilie
FC Barcelona v Paris Saint-Germain
FC Bayern München v FC Porto
22 Aprilie
Real Madrid CF v Club Atlético de Madrid
AS Monaco FC v Juventus

Cred ca cel mai tare meci va fi cel dintre echipele madrilene, Atletico si Real. Un meci care mi se pare putin dezechilibrat este Bayern Munchen cu FC Porto, dar nu stii niciodata ce se va intampla. In Europa League cred ca Wolfsburg contra Napoli va fi cel mai interesant meci, ambele echipe fiind puternice in atac cat si in aparare. Un alt meci interesant este cel dintre actuala detinatoare a trofeului Europa League, Seviila, care va juca impotriva rusilor de la Zenit. Sunt tare curios sa vad cine va avansa mai departe si care vor fi surprizele acestor competitii.

Sevilla(ESP) v Zenit(RUS)
Dnipro(UKR) v Club Brugge(BEL)
Dynamo Kyiv(UKR) v Fiorentina(ITA)
Wolfsburg(GER) v Napoli(ITA)

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.