Site pentru scolari – AniDeScoala

Am terminat scoala acum cativa ani, si acum pot sa zic fara probleme ca anii de liceu fac parte din una dintre cele mai frumoase perioade din viata unui om. Timp de 4 ani iti petreceri luni de zile impreuna cu colegii si profesorii care iti devin aproape ca o familie. Treci prin momente frumoase, altele mai putin frumoasa, dar la final esti inconjurat de oameni dragi si ajungi sa uiti de notele de mici, de temele multe pe care le primesti de pe o zi pe alta si toate celelalte lucruri care te fac sa oftezi.

Site pentru scolari – AniDeScoala

Scoala nu inseamna doar temele, exercitii si examene. In anii de liceu legi prietenii care tin o viata, te duci cu colegii de clasa dar si cu altii de la celelalte clase, dar si cu diversi profesori, in excursii la mare, la munte sau chiar prin tari straine. Partea si mai frumoasa esti ca multi dintre colegii de la liceu iti vor fi colegi de apartament sau chiar de facultate in anii urmatori, ceea iti va face mult mai usoara tranzitia de la liceu la facultate. Acestea sunt doar cateva dintre frumusetile anilor de liceu, dar fiecare dintre noi are o experienta diferita, si in cei 4 ani pe care ii petreceri in liceu inveti foarte multe lectii de viata care iti vor folosi pe viitor.

ani de scoala

AniDeScoala.ro este un website unde o sa gasiti foarte multe materiale care ajuta un scolar si poate chiar un licean. Este intr-adevar destinat celor din clasele mai mici, dar o sa gasiti si informatii care sa ii ajute si pe cei din anii terminali. Prima data cand am intrat pe site m-a izbit un sentiment de nostalgie, pentru ca mi-am adus aminte de multe lucruri pe care le-am invatat si eu in scoala generala si mai apoi la liceu. Personal, mereu mi-au placut ghicitorile. Tin minte orele de romana in care profesorii ne puneau mintea la incercare si chiar daca nu reuseam sa gasesc raspunsul singur, imi placea foarte mult ca invatam multe lucruri noi in special prin asocierea cu diversele randuri din zicatori.

Am gasit o colectie de ghicitori pe anidescoala unde se regasesc si multe dintre ghicitorile pe care profesorii ni le spuneau de-a lungul anilor de scoala, parca ar fi ca o calatorie in timp. Pe AniDeScoala.ro puteti gasi si alte lucruri interesante cum ar fi: cantece pentru copii, diverse povesti clasice cum ar fi “Harap Alb“, citate celebre, dictionare, proverbe si multe altele.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *