Stitchers – un serial ce merita vazut

Nu stiu daca ati observat pana acum dar eu urmaresc foarte multe seriale. Prefer serialele in detrimentul filmelor, poate din cauza continuitatii pe care o au acestea. Stiu ca filmele sunt mai lungi si multe din ele au si parti secunde sau mai multe, dar sunt genul de persoana care a vazut in jur de 50 de seriale(din care unele inca se difuzeaza si inca ma uit) si doar 10-15 filme. In momentul de fata cred ca am 20 de seriale care inca se difuzeaza si cu care am ajuns la zi. Dintre acestea sunt si cateva seriale care au aparut recent, acum cateva luni, deci nu au decat 3-4 episoade, dar tot o sa va vorbesc putin despre ele.

Despre serialul Stitchers

Azi incepem cu Stitchers, un serial care a ajuns la episodul 4 si care este unul destul de dragutel la care va puteti uita cand nu aveti ce face. Personajul principal este o fata pe nume Kirsten care sufera de o conditie care nu ii permite sa simta emotii. Ca sa dezvoltam putin, ea nu stie cum e sa fii indragostit, gelos, bucuros, suparat si lista continua. Pur si simplu, de cand a fost mica, nu a stiut ce sunt acelea emotii. Partea interesanta este cand aceasta este recrutata de o agentie secreta pentru a ii ajuta sa opreasca anumite crime. Datorita conditiei ei, aceasta este perfecta pentru acest job.

Stitchers serial

De ce? Pentru ca aceasta agentie secreta a dezvoltat o tehnologie care ii permite Kirstei sa intra in memoriile celor recent decedati pentru a afla informatii care nu s-au spus sau care nu sunt dezvaluite de politie pentru a rezolva anumite probleme, cum ar fi jafuri, crime sau multe altele. Ideea este foarte interesanta. Serialul este catalogat despre Sci-Fi, dar mie nu mi se pare atat de departe aceasta tehnologie, ba chiar cred ca in 5, poate maxim 10 ani, cu siguranta o sa stim si noi de ea. Sau poate nu o sa stim dar cu siguranta va exista.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.