M-am inscris la SuperBlog

Vreau sa va anunta ca ma inscriu si eu la SuperBlog! Pentru cei care nu stiu, SuperBlog este o platforma care gazduieste periodic concursuri pentru bloggeri. Este prima editie la care particip si sper sa fie bine. Am citit diverse articole de-a lungul timpului de la alti bloggeri care isi anuntau inscrierea in concurs sau chiar articole cu care au concurat pentru mai multe premii.

M-am inscris la SuperBlog

Ce este foarte interesant este faptul ca la final se intocmeste un clasament, adunand punctele obtinute pe fiecare articol. Primii 5 bloggeri au asigurat premii in bani, ceea ce foarte fain. Primul loc castiga nu mai putin de 3000 de lei! Da, ati auzit bine, 30 de milioane de lei vechi pentru cel care ocupa locul intai. De asemenea, sunt foarte multe campanii la care puteti sa castigati si premii in produse.

Eu unul ma inscriu acum mai mult pentru amuzant si ca sa fac un fel de test, sa vad daca pot sa scriu atat de bine si sa fiu conectat pentru 2 luni la acest concurs(incepe pe 1 octombrie si se incheie pe 30 noiembrie). Vreau sa vad daca sunt destul de bun incat sa castig si eu un premiu, fie el cat de mic sau daca mai am de lucrat la modul de a scrie articole. De asemenea, am vazut ca exista o comunitate destul de frumoasa conturata in jurul acestui concurs si as vrea sa imi fac prieteni noi.

Superblog

Nu stiu daca voi castiga premii in bani sau produse, dar cu siguranta voi castiga experienta si o sa imi fac cateva cunostinte noi, ceea ce ma intereseaza mult mai mult. Poate de la editiile viitoare o sa ma aleg si cu ceva premii, dar mai e cale lunga pana atunci. Ei bine, cu acest articol mi-am anuntat doleata de a ma inscrie in concurs si sper sa fiu acceptat. Urati-mi noroc!

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.