Surprize in optimile de la Cupa Mondiala

In aceasta seara s-au jucat si ultimele 4 meciuri pentru a vedea ultimele echipe care reusesc sa ajunga in optimile de finala pentru Cupa Mondiala 2014 din Brazilia. Se pare ca este un campionat al surprizelor, dupa ce echipe precum Spania, Italia, Anglia sau Portugalia au plecat acasa, astazi si Rusia nu a izbutit sa bata Algeria si s-a clasat doar pe locul 3.

Surprize in optimile de la Cupa Mondiala

Asta ca nu mai zic de Croatia, Bosnia, Coasta de Fildes sau alte echipe pe care eu le-as fi vazut clar in optimi. Echipe precum Costa Rica, Chile sau Algeria nu ar fi intrat niciodata in planurile mele. Cu siguranta aceeasi parerea cu a mea au avut-o si multi pariori si cred ca sefii agentiilor de pariuri si-au frecat mainile de bucurie cand au vazut ca fosta campioane ca Spania si Italia nu au reusit nici sa treaca de grupe, avand in vedere ca s-au jucat muli bani pe meciurile lor. Ma bucur macar ca Germania si Belgia s-au calificat, fiind favoritele mele. Brazilia nu a reusit sa ma impresioneze, Messi nici atat desi a marcat 4 goluri din cele 6 date de Argentina.

M-a impresionat in schimb Columbia, Uruguay, Costa Rica, Chile, echipe care au un joc frumos si din partea carora nu ma asteptam sa se califice avand in vedere ca au fost echipele cu cele mai grele grupe, fiind si favorite pentru locul 3. Se pare ca ambitia lor a fost mai importanta decat experienta unor jucatori precum Pirlo, Pique si multi alti campioni mondiali sau europeni.

Astazi avem o zi de pauza, iar de sambata revin meciurile si o sa vedem urmatoarele 2 meciuri: Brazilia-Chile de la ora 19 si Columbia-Uruguay de ora 23. Duminica joaca Olanda cu Mexic de la ora 19 iar de la ora 23 avem Costa Rica-Grecia. Daca tot au iesit din grupe, sper ca jucatorii din Costa Rica sa ajunga cat mai sus.

3 Comentarii
  1. June 27, 2014
    • June 27, 2014
      • June 28, 2014

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.