The Crew intra in Open Beta

Nu stiu cati dintre voi ati auzit de jocul The Crew, dar pentru cei care aud acest nume pentru prima oara, este un joc open-world cu masini. Totul suna banal pana acum, stiu, asa am fost si eu cand am auzit prima oara despre acest joc. Totul devine interesant cand aflati ca harta jocului este imensa, avand peste 10.000 de kilometri si reprezentand o buna bucata din Statele Unite ale Americii. De asemenea, jocul include mai multe tipuri de masini cum ar fi Street sau Dirt iar unele masini se pot modifica in conformitate cu tipul drumului pe care sunteti.

Despre The Crew

Jocul a fost anuntat inca de anul trecut iar in acest an avut loc mai multe update-uri si mai multe versiuni beta pe baza de invitatie. Acum, aproape de finalul anului, cei de la Ubisoft, vor intra cu jocul The Crew in Open Beta, ceea ce inseamna ca toti posesorii de console next-gen vor putea incerca jocul fara nici o problema. Din pacate jocul va fi disponibil doar pe PS4 si pe XBOX ONE in aceasta versiune, dar lansarea lui se va face si pe PC. Daca nu aveti una din aceste console next-gen puteti sa incercati sa cumparati una acum, de Black Friday, sau sa asteptati pana cand jocul va fi lansat si pe PC.

The Crew

Bineinteles ca aceasta versiune nu va arata toata fata jocului, fiind deblocate doar 2 din cele 5 mari sectiuni ale hartii: Midwest si East Cost. De asemenea, vor fi deblocate doar 2 tipuri de masini din cele 5: Dirt si Street. Jocul promite foarte mult, are o grafica impecabila si un gameplay foarte interesant. Sincer, cred ca va fi unul dintre cele mai tari jocuri ale anului 2015 si sunt foarte nerabdator sa il joc. Va las mai jos un videoclip sa vedeti cum va arata jocul The Crew de la Ubisoft.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.