The Other Woman 2014 – o comedie rezonabila

Weekendul trecut am fost foarte plictisit, asa ca am decis sa ma uit la un film. Dupa cateva cautari pe internet si “chestionat” cativa prieteni, am ajuns sa ma uit la “The Other Woman”, fiind un mare fan al comediilor. Am vazut ca in film joaca actrite precum Cameron Diaz, Kate Upton sau Nicki Minaj si am zis ca merita sa ii acord o sansa. Filmul dureaza putin peste o ora si jumatate si dupa ce l-am vazut pot spune ca e o comedie cat de cat ok, dar nu as recomandat-o cuiva care vrea un film la care sa rada mult.

The Other Woman 2014 – o comedie rezonabila

Filmul ilustreaza destul de bine viata unui macho-man. Barbat bine, cu nevasta acasa si vreo 2 amante. De asemenea, face destul de multe escrocherii, bani la negru si alte cele. Partea amuzanta a filmului este povestea celor 2 principale amante care se imprietenesc cu nevasta si care impreuna elaboreaza un plan pentru a-l demasca pe tip, lasandu-l si fara femei dar si fara bani. Tipul jongleaza destul de bine, pana cand prima amante vrea sa ii faca o surpriza si da nas in nas cu nevasta. Cu greu, cele doua se imprietenesc si vor sa il prinda pe tip, care pana la sfarsit nu stia ca ele se cunosc intre ele.

Cele doua il urmaresc pana cand afla ca mai exista si o a 3-a femeie in viata lui. Toate 3 elaboreaza dupa aceea un plan prin care sa il prinda pe tip. Ulterior, acestea isi dau seama ca toti banii facuti de el sunt bani necinstiti si planul lor de acum incolo este sa restituie fiecare cent proprietarilor de drept. Finalul este unul destul de amuzant, dar si macabru. Cele 3 femei il confrunta direct, dar acesta incerca sa fuga, lovindu-se de usile de sticla ale incaperii in care a fost prins si se raneste destul de urat. Nu stiu de ce au mai bagat si partea asta.

The Other Woman este o comedie ok, undeva la nota 6-7 dupa parerea mea. Cei de la IMDb i-au acordat nota 6,2. Trailerul mai jos:

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.