Tipuri de suplimente pentru sala

In ultimul timp au aparut si la noi diverse tipuri de suplimente, destinate in principiu pentru cei care se duc la sala de 3-5 ori pe saptamana. Multe din aceste suplimente ajuta atunci cand sunteti activi fizic la sala de forta, de aceea nu este recomandat sa luati din ele altfel. De asemenea, rezultatele apar si fara folosirea suplimentelor, acestea doar ajuta diverse procese din corpul nostru sa inceapa mai repede, cum ar fi regenerarea muschilor. Printre cele mai inofensive suplimente sunt cele de inlocuire a unei mese si pudra proteica. Este ideal sa va luati mesele din mancare propriu zisa si sa nu va beti caloriile, dar exista anumite cazuri in care o shake cu pudra proteica va poate ajuta sa ajungeti la numarul dorit de proteine in ziua respectiva.

Tipuri de suplimente pentru sala

Amino acizii sunt un alt tip de suplimente folosite de foarte multe persoane. O sa gasiti diverse tipuri de amino acizi pe magazinele online si multe dintre alte suplimente au, intr-o anumita masura, amino acizi pe lista de ingrediente. Amino acizii au in mare parte legatura cu muschii corpului, cu capacitate de crestere si regenerare a acestora, dar si cu nivelele de energie si starea pe care o avem. Nu cunosc procesul chimic pe care il fac amino acizii pentru a realizare toate aceste efecte mentionate mai sus, dar o sa gasiti pe internet foarte multe studii si cercetari care sa justifice cele spuse.

Printre cele mai populare brand-uri de amino acizi se numara gaspari, destinat pentru cresterea mai rapida in masa musculara, pentru anduranta si forta fizica. In general modul de administrare este de o portie de 8 grame pe zi, care de obicei este combinata cu apa. Este bine totusi sa consultati spatele cutiei amino acizilor pe care ii cumparati, pentru ca acolo o sa gasiti informatii exacte si recomandare de producatori. De asemenea, ar fi bine de consultat medicul de familie pentru a fi siguri ca nu aveti nici o problema in a lua astfel de suplimente sportive.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.