Cele mai frumoase 3 plaje ale lumii

Esti pregatit sa descoperi in randurile de mai jos cele mai spectaculoase plaje, plaje de vis pe care te poti bronza in aceasta vara? In cazul in care visezi sa ai parte de un sejur de vis, la soare, pe una din cele mai frumoase plaje ale lumii, cu nisip fin si ape cristaline, atunci trebuie sa vezi lista de mai jos, cu cele mai frumoase 3 plaje ale lumii.

Cele mai frumoase 3 plaje ale lumii

Plaja Iepurilor, Lampedusa, Italia – Iata o plaja ce a primit titlul de cea mai frumoasa plaja din lume in anul 2013, aceasta apreciere fiind facuta de site-ul TripAdvisor. Situata pe insula Lampedusa, plaja Iepurilor este situata in Marea Mediterana si este superba datorita nisipului sau alb scaldat de apa turcoaz a marii. In plus, insula Lampedusa este frumoasa si fascinanta, este impregnata de istorie.

plaja iepurilor

Anse Lazio, Praslin, Seychelles – Situata in extrema de nord a insulei Praslin. Anse Lazio isi merita pe deplin reputatia de cea mai frumoasa plaja din lume. Este de departe una din cele mai fotografiate plaje din arhipelagul Seychelles. Odata ajuns aici vei realiza rapid de ce acesta plaja este considerata una din cele mai frumoase din lume: lunga de cativa zeci de metri, plaja Anse Lazio este compusa dintr-un nisip alb de o finete absoluta, el insusi marginit de ape turcoaz si palmieri uriasi.

Waipio Valley Beach, Big Island, Hawai – Frumusetea plajei Waipio Valley este ireala chiar daca este si una din cele mai greu accesibile de pe insula. Cei care se aventureaza pe aceasta plaja superba vor fi nevoiti sa conduca pe un drum sinuos, nu putini sunt cei care au facut cale intoarsa. Insa merita sa risti deoarece, odata ajuns aici vei avea in fata ochilor o plaja vulcanica neagra, lunga de un kilometru, marginita de faleze abrupte si de o padure tropicala deasa.

Un comentariu
  1. October 25, 2017

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.