Transport colete Romania – Spania

Nu cu mult timp in urma a inceput anul universitar la noi in tara, iar in alte tari din Europa precum Danemarca, Anglia sau Spania s-a inceput mult mai devreme. De asemenea, cred ca sunteti familiarizati cu trendul studentilor de a pleca la facultate in alte tari precum cele mentionate mai sus, din diverse motive: structura anului este mai buna, profesorii mai deschisi, mediul este complet diferit si bineinteles experienta de viata pe care o castigati este mult mai bogata, motive pentru care si eu am decis sa plec sa fac facultatea intr-o tara straina.

Trimite colete in Spania

Asta implica foarte multe lucruri, cum ar fi costuri mult mai ridicate decat in tara, bilete de avion sau de autocar pentru a veni acasa, colete de la parinti mult mai rare, faptul ca va trebui sa invatati sa gatiti pentru ca drumul este prea lung pentru a primi pachete de acasa si multe altele. Toate acestea te forteaza sa inveti lucruri noi, sa gatesti, sa speli, sa calci, multe lucruri pe care acasa probabil nu le-ai facut si pe care probabil nu le-ai fi facut nici la facultate in tara. Pe termen lung aceste lucruri te vor dezvolta frumos si nu vei mai depinde de mine, dar acum la inceput este foarte greu.

firma coletarie Romania - Spania

Daca sunteti plecati prin tari precum Spania stiti cat de greu este sa primesti un colet de acasa. Partea grea sta in faptul ca nu poti primi mancare gatita pentru ca face cateva zile pe drum si sansele sa se strice sunt foarte mari. De asemenea, multi au restrictii la ceea ce poti primi si este destul de greu pentru un student care nu stie sa gateasca. Privind partea buna, exista firme care fac astfel de transporturi pe rute precum Romania – Spania si Spania – Romania, dar din pacate nu puteti primi foarte multe lucruri.

In schimb, daca plecati la facultati cu avionul este mult mai usor sa va trimitei bagajele prin colet. Astfel nu va trebui sa cereti un extra bagaj la avion care este foarte scump si puteti sa platiti la o firma de transport unde aveti voie cu mai multe kilograme la pachet decat pe avion, ceea ce este un lucru bun. De asemenea ar fi bine sa trimiteti pachetul inainte ca dumneavoastra sa plecati pentru ca probabil pachetul va face 2-3 zile pe drum iar dumneavoastra ajungeti in aceeasi zi acolo, deci exista sansa sa va sincronizati si sa ajungeti si dumneavoastra in acelasi timp cu coletul, plan ideal.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.