Transport ieftin in strainatate

Nu cred ca exista persoana care sa nu aiba o ruda, un prieten, o cunostinta sau un vecin care este sau pleaca deja prin afara. Adevarul este ca multa lume inca pleaca din Romania pentru ca salariile sunt mici, conditiile de trai precare, chiar daca s-au facut diverse imbunatatiri in aceste departamente in ultimii ani. Lumea nu mai are rabdare cu guvernul nostru, vrea ceva mai bine, vrea repede, pentru ca timpul trece si nu il mai putem lua inapoi. De aceea au inceput sa plece in diverse tari, cum ar fi Spania sau Italia, iar mai noi si prin tarile nordice, chiar in Germania sau Danemarca si Suedia.

Transport ieftin in strainatate

Un aspect placut este faptul ca in Romania exista foarte multe firme de transport, atat de persoane cat si de marfa, care fac saptamanal sau chiar mai des curse prin toata Europa. Spre exemplu, firma Nick Trans din Suceava face curse de romania germania transport destul de frecvente si trece prin orase precum Passau, Regensburg, Nurenberg, Wurzburg, Frankfurt sau Bonn. Principalul avantaj al acestor firme de transport este pretul avantajos pe care il au, in special in comparatie cu avioanele. Totusi, timpul pe care il faceti pana in Germania este de cateva zile, in timp ce cu avionul puteti ajunge in aceeasi zi. Totusi, daca nu va grabiti sa ajungeti acolo puteti oricand lua un autocar de la Nick Trans, o sa economisiti bani buni si in acelasi timp o sa va si plimbati putin prin Europa.

transport

Bineinteles ca pentru a ajunge in Germania treceti si prin alte tari, cum ar fi Austria sau altele, depinde de traseu. Un alt mare avantaj atunci cand mergeti cu autocarul este ca vedeti si alte tari, in timp ce atunci cand sunteti in avion nu prea se vede nimic concret. Chiar daca nu o sa va puteti opri mult timp in anumite orase din alte tari, cu siguranta o sa faceti diverse pauze si mici popasuri pentru a mai lua o gura de aer si a va intinde putin. Atunci cu siguranta puteti profita de cele cateva minute de pauza si sa admirati locurile in care sunteti.

Mai mult de atat, cei de la Nick Trans nu fac doar transport de persoane, ci si de colete. Daca aveti un prieten care munceste in Germania sau care studiaza acolo, poate chiar copilul dumneavoastra este acolo la studii, puteti sa ii trimiteti de sarbatori diverse bunatati facute de dumneavoastra sau alimente romanesti care nu se gasesc acolo. Chiar daca se face ceva timp pe drum si mancarea gatita se poate strica, nu e nici o problema cu alte lucruri pe care le cumparati din magazine si care sunt impachetate si tinute bine pe drum. Daca aveti nevoie de mai multe detalii pentru frecventa curselor, pret sau orice altceva va recomand sa ii sunati pe cei de la Nick Trans si ei o sa va raspunda la orice intrebare legata de serviciul lor pe care o aveti.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.