Trupe – ce formatii si artisti as dori sa vad intr-un concert

Zilele trecute vorbeam cu cativa prieteni ca nu am mai fost de mult la un concert. Ne e dor sa stam in picioare zeci de ore si sa asteptam sa urce pe scena trupa noastra preferata sau artistul pe care il indragim cel mai mult. Ne e dor sa ascultam cele mai tari hituri si sa fredonam cu ei cele mai frumoase versuri.

Cum noi stam intr-un oras in care cantaretii nu prea vin decat la balurile bobocilor sau la evenimente importante facute de primarie, nu avem parte de un concert in aer liber la care sa vina doar pentru a canta. Desi e mai greu, pentru ca trebuie sa ne cumparam bilete online, sa mergem cu trenul sau cu masina kilometrii buni, noua ne place.

Trupe si artisti – pe cine as dori sa vad in concert

Eu personal as vrea sa merg la un concert al lui Smiley. Este un om care face show pe scena. Efectiv nu sta si canta, ci creeaza o conexiune cu fanii, are piese frumoase si toata lumea canta si danseaza la concertele lui. De asemenea, mi-ar place sa ii vad pe cei de la Holograf. Eu piese foarte frumoase si romantice, dar si piese mai alerte. Muzica buna sa fie.

Cand esti cu prietenii, alta e atmosfera. E mult mai frumos decat daca te-ai duce singur. Ai cu cine sa stai, cu cine sa mai schimbi o vorba si multe altele. Mie imi place foarte mult sa calatoresc, asa ca mi-ar place sa merg la concerte in diverse orase din tara pentru a ne plimba si pe acolo si sa vedem cum e si in alte judete din tara. Mi-ar place sa merg la Sibiu, Cluj, Craiova, Timisoara si multe alte orase.

Ca si artisti internationali, as vrea sa il vad pe Jay-Z sau Kanye West. Stiu ca e greu sa vina la noi in tara si probabil sanse mai mare am sa strang bani pentru bilet+transport in alta tara decat aici, dar cine stie, poate norocul e de partea mea.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.