Under the Dome

Under the Dome este un serial care a aparut in anul 2013, dar eu nu l-am descoperit decat acum 3 saptamani cand cineva mi-a recomandat sa ma uit la acest serial. Nu a vrut sa imi spuna despre ce este vorba, doar sa ma uit si sa ii spun daca imi place. M-am uitat la primul episod si pur si simplu m-a prins. Eram conectat si eu acolo cu ei, parca prins de ceva anume. Dupa primul episod nu m-am oprit, ci am vazut primul sezon pana seara. 13 episoade intr-o singura zi, fiecare episod avand in jur de 40 de minute. Aproape 9 ore efective de serial vazute intr-o singura zi, atat de tare m-a prins acest serial.

Under the Dome

Nu vreau sa va stric prea mult din serial prin a va spune despre ce e vorba, despre persoanaje sau despre ce se intampla. Pot sa va spun ca serialul are nota 8 pe ImDB, dar eu i-as da nota 10 pentru primul sezon si o nota de 8,5 pentru celelalte 2. Momentan inca se difuzeaza episoade din sezonul 3, ajungand la episodul 10 din 13. Deci, in cam 3 saptamani se va termina si sezonul 3 si o sa aveti la dispozitie 3 sezoane la care sa va uitati(pentru cei care nu se uita la un serial decat atunci cand au mai multe episoade de vazut).

Under the Dome

Din titlu va puteti da seama ca cineva este sub un dom. Ei bine, un oras intreg este prins sub acest dom, iar serialul se invarte, in special in primul sezon, in jurul locuitorilor si in jurul modului lor de a supravietui. Ganditi-va ca sunt prinsi ca intr-un fel de acvariu, deci nu pot primi ajutor din afara, cum ar fii mancare sau apa, dar nici nu pot iesi de acolo. Daca te-am facut cat de cat curios si vrei sa vezi cum supravietuiesc oamenii din orasul blocat sub om, Chester’s Mill, uita-te si tu la acest serial. Nu stiu daca sezonul 3 va fi ultimul sau o sa mai urmeze unu, dar sincer nu stiu ce ar mai putea sa urmeze, ca si actiune si fir narativ.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.