Facem sau nu upgrade la Windows 10?

Vara aceasta se va lansa o noua versiune a sistemul de operare dezvoltat de cei de la Microsoft, si anume Windows 10. Cred ca deja stiti acest lucru, si nu doar din marile publicatii online si offline care au scris o gramada de articole despre acest subiect, ci si de la mica notificare pe care o avem fiecare in coltul din dreapta jos a calculatorului. Da, acea mica notificare care ne pune sa ne rezervam o licenta de Windows 10. Stiu ca notificarea a aparut si la cei care nu au un Windows legit, dar cred ca la upgrade o sa aveti ceva probleme, nu sunt sigur.

Facem sau nu upgrade la Windows 10?

Totusi, cea mai mare intrebare este daca merita sa ne facem upgrade la Windows 10. Daca e sa ne luam dupa regula unul bun, unul rau, urmeaza ca aceasta versiune sa fie una buna, dar nu trebuie sa ne ghidam doar dupa asta. Din cate am citit pana acum, chiar va fi o versiune buna a sistemului de operare, in special pentru gameri. Sistemul a fost foarte bine optimizat pentru jocuri, ceea ce e bine, dar asta nu inseamna ca au neglijat celelalte aspecte(sper).

Windows 10

Un lucru fain pentru cei care vor face upgrade direct din sistemul de operare pe care il au acum catre Windows 10 si nu vor face o instalare noua este faptul ca o sa va puteti pastra toate programele, fisierele si setarile intacte, ceea ce mi se pare foarte tare. Practic, atunci cand Windows 10 se va lansa si va fi gata pentru upgrade, trebuie sa apasati cateva butoane, sa asteptati putin, si poc puteti sa va continuati treaba direct de pe Windows 10. Tare, nu? Acum mai ramane sa vedem cum va fi sistemul de operare la lansare, pentru ca in general toate software-urile mai au buguri la inceput care se vor rezolva pe parcurs cu diverse update-uri. Eu unul cred ca va fi o versiune buna si cred ca voi face upgrade, dar nu imediat cum apare.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.