Videochat – sursa principala de venit

In ultimul timp videochat-ul a devenit o meserie tot mai ravnita, in special de doamne si domnisoare. Sunt foarte multe motive pentru care acestea vor sa fie model de videochat, fie ca si un job part-time in timp ce studiaza pentru a putea sa isi plateasca diversele facturi sau chirii, dar si ca un job full-time pentru ca, daca lucrezi in fiecare zi sau cel putin 5 zile pe saptamana, te faci placuta si iti creezi un portofoliu de clienti poti ajunge sa castigi bani foarte, foarte buni. Partea cea mai buna la aceasta meserie este ca salariul este direct proportional cu munca pe care o depui. Cu cat stai mai mult online, cu cat vorbesti mai frumos cu clientii, cu atat castigi mai multi bani si daca alegi o agentie buna de videochat, poti castiga si foarte multe bonusuri, iar la sfarsitul lunii o sa vezi ca ai castigat cat nu castiga alte persoane in jumatate de an in Romania.

Videochat – sursa principala de venit

Daca esti decisa sa incerci o astfel de meserie, trebuie sa stii ca meseria de videochat este o munca grea. Intr-adevar, poti castiga foarte multi bani, dar in acealasi timp trebuie sa muncesti foarte mult si sa avansezi in acest job pentru a ajunge la veniturile de care am spus si eu in acest articol. Un prim pas pentru a incepe in aceasta meserie este sa iti gasesti un studio foarte bun care sa va ajute, sa va invete si bineinteles sa plateasca binisor. Printre agentiile de videochat bucuresti se numara si Live Studio, o agentie cu care poti intr-adevar sa ajungi departe si care sunt in cautare de modele noi, deci daca doresti sa te angajezi acum este momentul sa aplici!

videochat

Pe site-ul oficial al celor de la Live Studio este un articol in care acestia spun ca poti ajunge sa castigi si suma de 3000 de euro pe luna, adica peste 10.000 de lei. Un astfel de salariu de abia il au cativa directori in Romania, dar acum si tu ii poti obtine in cateva luni de munca ca si model de videochat. Bineinteles, acesti bani nu sunt garantati in prima luna, dar cu multa munca si ambitie puteti ajunge si la suma de 3000 de euro pe luna, bani cu care va puteti plati datoriile, facturile lunare si puteti sa va sustineti toata familia.

Un alt lucru foarte bun la agentia de videochat Live Studio este ca aveti diverse bonusurile pe care le puteti “debloca”. Spre exemplu, aveti si un bonus de 300 de dolari de inregistrare, deci atunci cand va angajati o sa primit 300 de dolari ca si bonus iar dupa aceea, in functie de realizarile dumneavoastra ca si model videochat o sa aveti si alte bonusuri, mai mari sau mai mici, lunare sau pe alte perioade de timp. Daca doriti sa va angajati, va recomand aceasta agentie pentru ca este una dintre cele mai bune agentii de videochat de la noi din tara.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.