Wabbit – aplicatia care rezolva problema multor persoane rusinoase

Wabbit este o super aplicatie menita sa rezolve o problema cu care omenirea se confrunta de mult timp. Nu trateaza cancerul, nici nu aduce pacea mondiala, dar cu siguranta o sa ajute multe persoane. Aplicatia wabbit, create de o echipa de romani ingeniosi vine cu o solutie pentru persoanele rusinoase. Sa spunem ca sunteti in autobuz, catre scoala. Vedeti o fata draguta, sau un baiat, si va e rusine sa va duceti sa ii spuneti buna, sau poate e autobuzul plin si nici nu puteti ajunge.

Aici intervine aplicatia Wabbit. Intrati pe aplicatie, care cauta persoanele pe o anumita raza, setata de voi, si daca respectiva persoana de care va place are aplicatia instalata puteti vorbi cu el sau ea. Asta poate e cel mai bun lucru la aceasta aplicatie. Nu e nevoie sa ai numarul persoanei respective, sa o ai pe facebook sau pe orice altceva. Daca ai norocul sa aiba aplicatia instalata, poti vorbi cu ea. Pe mai departe, depinde de tine daca poti sa ii ceri numarul de telefon sau altceva.

Aplicatia este romaneasca si este foarte ingenioasa. Chiar e o alternativa buna si momentan nu am auzit sa fie o astfel de aplicatie nici afara. Cine stie, poate daca se va dezvolta si va avea succes, facebook o va cumpara cum a facut cu Whatsapp. Deocamdata, aplicatia este in faza beta, asa ca momentan nu toata lumea are acces. In curand aplicatia va fi disponibila pentru toti utilizatorii de iOS si Android. Sunt curios sa vad ce intorsatura ia si ce succes o sa aiba. Eu o sa imi downloadez aplicatia, mai mult din curiozitate.

Imi place cel mai mult faptul ca este o aplicatie dezvoltata de romani, si sper ca in curand sa fie mai multe aplicatii de acest gen, sa dezvolta si noi cateva aplicatii. Inca piata de aplicatii mobile este una relativ noua, deci e loc pentru toata lumea.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.