Windows 10 – upgrade gratis pentru utilizatori cu licenta

Cred ca multi dintre voi deja stiti, dar acum cateva zile cei de la Microsoft au tinut o conferinta de presa in care au anuntat cateva detalii importante despre urmatorul Windows, numit Windows 10. Multi dintre voi probabil deja stiti cum este noul sistem de operare avand in vedere ca va puteti pune si acum din versiunile actuale care sunt insa in perioada de Technical Preview iar probabil o versiune oficial vom avea in jur de luna aprilie, inca nu se stie o data de lansare sigura. Insa, la aceasta conferinta de presa, cei de la Microsoft ne-au dat o veste buna.

Windows 10 – upgrade gratis pentru utilizatori cu licenta

Si prin “noua” vreau sa spun celor care au macar o licenta de Windows 7 sau Windows 8. Daca ati fost inspirati si ati investit in una din aceste licenta, se pare ca veti putea profita de Windows 10 pe gratis! Da, ati auzit bine. Cei care au cumparat o licenta de Windows, fie ca este versiunea 7 sau 8, vor putea face upgrade la Windows 10 atunci cand acesta este oficial fara sa ii coste nici un ban. Eu unul sunt destul de fericit avand in vedere ca primul meu laptop a fost cumparat si cu o versiune de Windows 7, deci pot sa imi instalez Windows 10, care din punctul meu de vedere va fi un Windows foarte bun.

Windows 10

La Windows 8 nu mi-a placut acest meniu de Start. Pur si simplu am indragit mai mult taskbar-ul din Windows 7. Chiar si acum, dupa ce am facut un upgrade la 8.1 mi-am downloadat un program care m-a lasat sa readuc taskbar-ul si aici si sa il customizez cum vreau eu. Partea buna in noua versiune de Windows este ca revine oficial acest taskbar, dar va avea si cateva elemente din Win 8. O sa putem sa punem, dupa cum vedeti in poza de mai sus, diverse aplicatii din Store su instalate de noi si in partea din dreapta a taskbar-ului, ceea ce mi se pare foarte tare.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.